Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Κάτοικοι και επαγγελματίες της Μαραθόπολης ζητούν την εγκατάσταση ΑΤΜ

Κάτοικοι και επαγγελματίες ζητούν την εγκατάσταση μηχανήματος αυτομάτων τραπεζικών συναλλαγών (ΑΤΜ) στη Μαραθόπολη, για λόγους εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου και διευκόλυνσης της οικονομικής δραστηριότητας σε μια περιοχή που έχει έντονη τουριστική κίνηση.

Στην ευρύτερη περιοχή .......

Δημοτικός παιδικός Σταθμός Κυπαρισσίας: Διαμαρτυρία γονέων για την εκτακτη εισφορά των 20 ευρώ.

Εμείς, οι γονείς και κηδεμόνες των νηπίων του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Κυπαρισσίας, εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την έκτακτη εισφορά των 20 ευρώ που μας καλεί η διοίκηση του Παιδικού Σταθμού να καταβάλουμε, για να πληρωθεί προσωπικό του Παιδικού Σταθμού.

Καταλογίζουμε μεγάλες ......

Έντονη δυσοσμία στους Γαργαλιάνους από το πυρηνελαιουργείο – Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται

Εφιαλτική είναι η καθημερινότητα των κατοίκων και αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην ευρύτερη περιοχή των Γαργαλιάνων εξαιτίας του πυρηνελαιουργείου που βρίσκεται έξω από τους Γαργαλιάνους και, ταυτόχρονα, κανένας από τους υπεύθυνους του Δήμου Τριφυλίας και .....

Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Φιλιατρινών Αττικής "Η Εράνη" [ Φωτογραφίες ]


Για μια ακόμα χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, που θύμησε παλιές καλές εποχές, παρά την κρίση που περνάμε, ο ετήσιος χορός της Αδελφότητας Φιλιατρινών Αττικής, το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015.
Μια μεγάλη, ξεχωριστή συγκέντρωση για τους Φιλιατρινούς και τους .....

Γερμανικη αντεπίθεση για τις αποζημιώσεις: Αν πειράξετε ιδιοκτησία της Γερμανίας, θα αμυνθούμε

«Σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν ελληνικές επιθέσεις εναντίον γερμανικής ιδιοκτησίας, η Γερμανία θα ξέρει να αμυνθεί» δηλώνει ο εκπρόσωπος της ΚΟ των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) για δημοσιονομικά θέματα Χανς Μίχελμπαχ, αναφερόμενος στις δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου, και χαρακτηρίζει ......

Αντωνία Μπούζα: Σημαντικά τα οφέλη της από την Τουριστική έκθεση ΙΤΒ στην Γερμανία

Στη διεθνή τουριστική έκθεση ΙΤΒ στο Βερολίνο όπου συμμετείχαν 10.096 εκθέτες από 186 χώρες, σε 26 halls , με περισσότερους από 100.000 εμπορικούς επισκέπτες, η Πελοπόννησος πέτυχε μέσω της πολιτικής που ακολουθεί, δηλαδή της εξωστρέφειας του τουριστικού της προϊόντος, σημαντικά οφέλη.

Η άρτια οργάνωση των .....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 11ης Μαρτίου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα