Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Αυτόνομος Δήμος Φιλιατρών και αν όχι, προτιμούν με Κυπαρισσία

UPDATE 22:30
Απάντηση από τον κ. Γιαννόπουλο στο τέλος της δημοσίευσης.

Για τα καλά έχει «ανοίξει» ο ευρύς και μακρύς, κατά πώς φαίνεται, κύκλος των συζητήσεων στην περιοχή του Δήμου Τριφυλίας σχετικά με ενδεχόμενη αλλαγή του χωροταξικού του «Καλλικράτη».
Σε αυτές τίθεται επί τάπητος και η πρόταση – πρόθεση αυτονόμησης των Φιλιατρών!

Η μεγάλη και ουσιαστική ....

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η μοναδική πρωτιά, αρνητική όμως, που κατέχει η Ελλάδα στην Ευρώπη είναι η ανεργία περίπου αγγίζει το 27%, (1.300.000 εκατ. άνεργοι), είναι ένα τεράστιο και δισεπίλυτο πρόβλημα για την Πατρίδα μας λόγω των ακολουθουμένων πολιτικών.

Η ανεργία και κατά συνέπεια η οικονομική κρίση είναι το αποτέλεσμα μιας πολιτικής, που ακολουθείται εδώ και πολλά χρόνια από τις κυβερνήσεις, μια πολιτική, η οποία ΔΕΝ δημιούργησε επαρκή αριθμό διατηρήσιμων θέσεων εργασίας.

Αυτό οφείλεται, .....

Αμείωτο ενδιαφέρον Λαμπρόπουλου για καθυστερήσεις σε έργα της Μεσσηνίας.

Την έντονη ανησυχία του για καθυστερήσεις και ακυρώσεις δημοπρασιών εξέρασεο πρώην υπουργός της ΝΔ κ. Ιωάννης Λαμπρόπουλος με επιστολή του στο Φιλιατρά News.
Ο κ. Λαμπρόπουλος, παρόλο που δεν εξελέγη βουλευτής Μεσσηνίας -λόγω του εκλογικού νόμου- δεν σταματά να ενδιαφέρεται για έργα ανάπτυξης που αφορούν ή που συνδέονται και με τον Νομό μας.

Στην επιστολή του ο κ. Λαμπρόπουλος, αναφέρει πως από το υπουργείο Υποδομών του έρχονται πληροφορίες σχετικά με τις εξελίξεις για τα έργα που ενδιαφέρουν την Πελοπόννησο και την Μεσσηνία, δεν είναι καλές και μπορεί να ακυρώσουν την κατασκευή τους.

Συγκεκριμένα :........

ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ: ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΞΩ

Δηλώνει αμετανόητος για την κίνησή του, ενώ επισημαίνει ότι φοβήθηκε να μην χάσει τα χρήματά του, κάτι που όπως είπε είναι απολύτως ανθρώπινο - Επανέλαβε τα όσα σημείωνε στην ανακοίνωσή του ότι τα χρήματα είναι φορολογημένα και δηλωμένα ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, μιλώντας στο Star, σημειώνοντας πως έχει φέρει και χρήματα στην Ελλάδα... αγοράζοντας το σπίτι του!

Βόμβα Χαρδούβελη ότι .......

Πληρώνονται οι εφημερίες από το 2012 σε γιατρούς

Τα χρήματα που τους όφειλαν οι δημόσιες δομές υγείας από το 2012 για τις εφημερίες, παίρνουν οι γιατροί και αλλάζει ο τρόπος εκκαθάρισής τους, προκειμένου, στο μέλλον, να καταβάλλονται πιο γρήγορα.

Με Κοινή Υπουργική ......

Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε τράπεζα! - Ένας νεκρός, τρεις τραυματίες!!!

Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ο οδηγός που τα ξημερώματα έχασε τον έλεγχο στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας και καρφώθηκε σε υποκατάστημα τράπεζας. Από θαύμα κρατήθηκαν στη ζωή οι τρεις φίλοι του.

Το τροχαίο συνέβη στις .....

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV [8-3-2015 ]

Φιλιατρά:Το εφημερεύον φαρμακείο της εβδομάδας

Την εβδομάδα από 09 Μαρτίου έως 15 Μαρτίου 2015 εφημερεύει το φαρμακείο:

Άλκη Ξύγκα

Tηλ: 2761 0 33 560

Κιν. 697 76 92 544

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.

Info: Από το smartphone σας με κλικ σε κάποιο από τα τηλεφωνικά νούμερα, τα καλείτε απευθείας.

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 9ης Μαρτίου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα