Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Φιλιατρά: Ιρακινός έκλεψε 2 κατσίκια και τα πούλησε

Το θράσος δεν είχε όρια για έναν 34χρονο Ιρακινό στα Φιλιατρά που σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλιατρά News τις προηγούμενες μέρες έκλεψε από αγρόκτημα δυο κατσίκια και τα πούλησε σε Ρουμάνο που ζει στα Φιλιατρά.
Ξετυλίγοντας το κουβάρι .....

Αυτός είναι ο 40χρονος παιδόφιλος του Περιστερίου

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 40χρονος παιδόφιλος ο οποίος συνελήφθη στο Περιστέρι για αποπλάνηση ανηλίκων. Σημειώνεται πως ο εν λόγω παιδόφιλος, τα στοιχεία του οποίου δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατηγορείται για κακουργηματικές και πλημμεληματικές πράξειςου αφορούν τα αδικήματα του βιασμού, αποπλάνησης.....

Σούπερ Λίγκα: Ξαναρχίζει το πρωτάθλημα, αλλά κεκλεισμένων των θυρών!

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας αρχίζει και πάλι αλλά χωρίς την παρουσία οπαδών!

Ο Σταύρος Κοντονής μιλώντας μετά τη συνάντηση του με τους εκπροσώπους των φορέων του ελληνικού ποδοσφαίρου, έκανε γνωστή την απόφαση της Κυβέρνησης για την διεξαγωγή όλων των αναμετρήσεων της αγωνιστικής του πρωταθλήματος κεκλεισμένων –όμως- των θυρών.

Μάλιστα, ο υφυπουργός Αθλητισμού επεσήμανε ότι μετά την .....

Σταδιακή επιδείνωση του καιρού από αύριο

Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα από το πρωί της Πέμπτης (05-03-2015) και από τα βορειοδυτικά.

Πιο αναλυτικά:

Οι συναλλαγές που μπαίνουν στο στόχαστρο της εφορίας

Σε φακέλωμα δανείων, καταθέσεων, μετοχών, μερισμάτων και ασφαλιστήριων συμβολαίων προχωρά το υπουργείο Οικονομικών εν όψει της σύνταξης του περιουσιολογίου όπου θα καταγράφεται το εισοδηματικό και περιουσιακό προφίλ καθώς και οι δαπάνες .....

ΕΟΠΥΥ: Πρόστιμο 5.000 σε φαρμακοποιούς που δεν προτείνουν γενόσημα

Βαρύ πρόστιμο έως και 5.000 ευρώ προβλέπει εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ που δημοσιεύτηκε σήμερα , για περιπτώσεις φαρμακοποιούν που δεν προτείνουν το φθηνότερο φάρμακο με βάση την δραστική ουσιά, δηλαδή τα γενόσημα φάρμακα.
Η εγκύκλιος εκδίδεται .....

MRB: Η… βάση της ΝΔ επιθυμεί αλλαγή ηγεσίας!

Η μεγάλη δημοσκόπηση της MRB που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζει ιδιαίτερα ενδιαφέροντα ευρήματα σχετικά με την… μετεκλογική πορεία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο τρόπος με τον οποίο η ΝΔ ασκεί αντιπολίτευση “δεν αρέσει” στην πλειοψηφία των πολιτών, ενώ μεγάλο.......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 4ης Μαρτίου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα