Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Ενεκρίθηκαν τροποποιήσεις του τεχνικού προγράμματος του Δήμου Τριφυλίας [λίστα έργων]

Με απόφασή του το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Τριφυλίας κατά την συνεδρίαση της 18ης Φεβρουαρίου ενέκρινε τις ακόλουθες τροποποιήσεις στο τεχνικό πρόγραμμα για το 2015:

Υπογράφηκε η σύμβαση για την συντήρηση του δρόμου Φιλιατρά – Mάραθος – Ρωμανού

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία, υπογράφηκε την περασμένη Παρασκευή, στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, η σύμβαση με τον ανάδοχο για το έργο συντήρησης του δρόμου Φιλιατρά – Μάραθος- Ρωμανού, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ. Το έργο έχει προθεσμία ολοκλήρωσης 4 μήνες, μέχρι τις 20 Ιουνίου.

Ανάδοχος είναι ......

Π.Ε. Μεσσηνίας: Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής Αμπελώνων

Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας ανακοινώνεται ότι:

Σύμφωνα με την ......

Π.Ε. Μεσσηνίας: Απαγόρευση Αλιείας Ξιφία Μεσογείου!

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Μεσσηνίας ανακοινώνει ότι σε εφαρμογή των διαχειριστικών μέτρων για τον ξιφία της Μεσογείου, διακόπτεται κάθε αλιευτική δραστηριότητα που αφορά στο είδος Ξιφίας Μεσογείου για το χρονικό διάστημα από 1η Μαρτίου έως 31η Μαρτίου 2015.

Η διακίνηση και ....

Ελαιόλαδο: Διαρκής άνοδος των τιμών - Στα χαμηλότερα επίπεδα από το 2000 η παγκόσμια παραγωγή

Η χαμηλότερη των τελευταίων 15 χρόνων αναμένεται να είναι η παγκόσμια παραγωγή ελαιολάδου για τη φετινή περίοδο που ολοκληρώνεται τον Σεπτέμβριο σύμφωνα με το Διεθνές Συμβούλιο για το Ελαιόλαδο που εδρεύει στη Μαδρίτη.
Αποτέλεσμα οι τιμές ......

Χαμός σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ: Γυναίκα πλάκωσε τον διπλανό της στα χαστούκια γιατί έβριζε τους Ελληνες!

«Γ@μημ... Έλληνες καλά σας κάνουν οι Γερμανοί... οι γυναίκες είναι π...» ήταν μερικές από τις λέξεις που ξεστόμισε, πριν η διπλανή του «φορτώσει» και τον χτυπήσει...

To επεισόδιο σημειώθηκε σε λεωφορείο της γραμμής Αθήνα - Πρέβεζα, με τα όσα έγιναν μέσα να είναι σίγουρο πως θα μείνουν αξέχαστα σε όσους τα έζησαν...

Αιτία ο μονόλογος ενός άντρα, αναφορικά με τους Έλληνες και κυρίως ........

Κοντονής: Τέλος το πρωτάθλημα χωρίς ηλεκτρονικό εισιτήριο και κάμερες

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Κοντονής προανήγγειλε ότι συγκεκριμένα μέτρα για την αντιμετώπιση του χουλιγκανισμού θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας, μετά τις συναντήσεις που θα έχει με την ΕΠΟ, τη Σούπερ Λιγκ, τη Φούντμπολ Λιγκ και τον ΠΣΑΠ.

Ακόμη ο υφυπουργός .....

Πότε πληρώνονται συντάξεις ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΟΑΕΕ κλπ Μαρτίου 2015

Αύριο Πέμπτη 26/02/2015 θα δοθούν οι συντάξεις από το ΙΚΑ για τον Μάρτιο.

Ταυτόχρονα τη ......

Αλλαγές στην Νέα ΚΑΠ προωθεί το ΥπΑΑΤ

Σχέδιο για την τροποποίηση του φακέλου της νέας ΚΑΠ, στο πλαίσιο της γενικότερης επαναδιαπραγμάτευσης των συμβάσεων που δεσμεύουν τη χώρα με πρόσθετη χρηματοδότηση και αναδιανομή των πόρων προς όφελος των μικρομεσαίων αγροτών, επεξεργάζεται η νέα κυβέρνηση, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του, στο Έθνος ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου.

Επιπλέον, υπογραμμίζει στη συνέντευξη ότι υπάρχει ανάγκη οι .......

Τι θα γίνει με ΕΝΦΙΑ και την κατάργηση του?

Το τι θα γίνει με τον ΕΝΦΙΑ και την κατάργηση του θα συζητηθεί σήμερα στην κυβερνητική επιτροπή, επισημαίνουν κύκλοι του Υπουργείου Οικονομικών ενώ γίνεται σαφές ότι η κυβέρνηση «δεν θέλει να επιβληθεί ξανά ο φόρος ακινήτων».

Ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας .....

Αλλαγές και στην ρύθμιση των 100 δόσεων

Αλλαγές στη ρύθμιση των 100 δόσεων που ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, προϋποθέτει η νέα συμφωνία με τους εταίρους και περιλαμβάνεται στην λίστα με τις μεταρρυθμίσεις που ενέκρινε το Eurogroup

Στη λίστα των μεταρρυθμίσεων τονίζεται ότι θα βελτιωθεί η ρύθμιση .......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 25ς Φεβρουαρίου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα