Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Άνδρας στην Καλαμάτα πυροβόλησε την κοπέλα του & αυτοπυροβολήθηκε! (φωτογραφίες και βίντεο)

Μετά από έναν έντονο ερωτικό καυγά, που έγινε λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ της Παρασκευής στην οδό Αβίας, κοντά στην οδό Φαρών, στο ύψος της οδού Λακωνικής, ένας νεαρός άντρας, αλβανικής υπηκοότητας, επιτέθηκε αρχικά με ρόπαλο και στη συνέχεια πυροβόλησε στο κεφάλι την 32χρονη φίλη του, γυμνάστρια στο επάγγελμα.

Ακολούθως, έστρεψε.....

ΙΚΑ: Μόνο ηλεκτρονικά η χορήγηση της ασφαλιστικής ικανότητας

Μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο, θα γίνεται από φέτος η χορήγηση της ασφαλιστικής ικανότητας στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του Ιδρύματος, η διαδικασία χορήγησης αφορά την περίοδο από 1/3/2015 έως 29/2/2016 και οι ασφαλισμένοι δεν χρειάζεται να μεταβούν ......

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 12-2-2015 ]

Το Νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Τριφυλίας.

Σας ενημερώνουμε ότι στις 17 Δεκεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Τριφυλίας.
Εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Την Δευτέρα η εξ αναβολής συνάντηση Κατσίβελα - Ομοσπονδίας Συλλόγων Συνδέσμων Τριφυλίας

Κοινή σύσκεψη έχει προγραμματίσει για τη Δευτέρα 16-2-2015 & ώρα 18.30 στο Ξενοδοχείο STANLEY Οδυσσέως 1 Πλ. Καραϊσκάκη( Δίπλα από την έξοδο του METRO) η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ με το Δήμαρχο ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ κ. ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΤΑΚΗ.

Στη σύσκεψη έχουν .......

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβολύλιο Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 το Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας

Την πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Καλκαβούρας περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: ....

Αυτές είναι οι 11 μεταρρυθμίσεις που προτείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη

Να εφαρμόσει τα 11 από τα 16 διαρθρωτικά ορόσημα που αποτελούν τα προαπαιτούμενα της εκκρεμούσας αξιολόγησης της τρόικας προτείνει η ελληνική κυβέρνηση στο Eurogroup στο πλαίσιο της συμφωνίας - γέφυρα. Πρόκειται για το 70% των διαθρωτικών αλλαγών (Selected Structural Reforms) στο οποίο «επίμονα» αναφερόταν ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης όλο το τελευταίο διάστημα.

Σε έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη μεταξύ του ......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 13ης Φεβρουαρίου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα

Τρώνε τον Σαμαρά: Είναι οριστικό! Φεύγουν απο την ΝΔ Πολιτική Άνοιξη και ΛΑ.Ο.Σ

Το χτεσινό δείπνο των κορυφαίων στελεχών της ΝΔ σφράγισε τη νέα εποχή στην κεντροδεξιά παράταξη. Παίρνουν τα κλειδιά της τωρινής ηγεσίας.

Δεν είναι τι .....

Τσίπρας: Η μετάβαση στο νέο πρόγραμμα είναι πλέον το αντικείμενο διαβούλευσης

Τις τελευταίες ώρες διακινήθηκαν σενάρια κρίσης και χρεοκοπίας, αν η Ελλάδα δεν υπέγραφε την παράταση του μνημονίου και τίποτε από όλα αυτά δεν έγινε, τόνισε ο κ.Τσίπρας από τις Βρυξέλλες, συμπλήρωνοντας ότι η μετάβαση στο νέο πρόγραμμα είναι πλέον το αντικείμενο της διαβούλευσης.

Η διαβούλευση ......