Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Μπαρμπούτες 2015 με τον Όμιλο Δράσεων και Πολιτισμού

Την ερχόμενη ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ αναβιώνουμε για τρίτη χρονιά το παλιό έθιμο με τις ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΕΣ και σας καλούμε να λάβετε μέρος.

Επιστρατεύουμε το κέφι μας και τη διάθεση για πείραγμα, φοράμε ό,τι βρούμε και εξοπλιζόμαστε με ό,τιδήποτε κάνει φασαρία.

Ξεχνάμε τα προβλήματα, κλειδώνουμε... την κρίση στο σπίτι και συναντιόμαστε στις 6 το απόγευμα στην πλατεία του Αγίου Ανδρέα.

Θα γυρίσουμε την ......

Ξαφνική αλλαγή του κλίματος στις Βρυξέλλες.

Ελπίδα και αισιοδοξία στην Ελληνική αποστολή μετά τις συνομιλίες του Α. Τσίπρα με τον Γέρουν Ντάισελμπλουμ

Κυβερνητικές πηγές εκτιμούν ότι οι συζητήσεις με τον υπουργό Οικονομικών της Ευρωζώνης, Γ. Ντάισελμπλουμ βρίσκονται σε καλό σημείο, ενώ όπως τονίζουν τα στελέχη της κυβέρνησης το χθεσινό «όχι» στο κοινό ανακοινωθέν έφερε αποτελέσματα.

«Χθες είπαμε ένα όχι στο κοινό ανακοινωθέν γιατί μιλούσε για ......

«Ψηφιακοί κληρονόμοι» θα διαχειρίζονται τα προφίλ των νεκρών στο Facebook

Επιτέλους, το Facebook επιτρέπει στους χρήστες να αποφασίζουν μόνοι τους για το τι θα συμβεί στο προφίλ τους αφού πεθάνουν.
Η δυνατότητα καθορισμού «ψηφιακού κληρονόμου», ο οποίος θα διαχειρίζεται το προφίλ του μακαρίτη, είναι διαθέσιμη από την Πέμπτη στις ΗΠΑ, με την προοπτική να επεκταθεί αργότερα και σε άλλες χώρες.

Μέχρι σήμερα, το .....

Τσικνοπέμπτη στην Τριφυλία!

Μέρες χαράς, κεφιού, γλεντιού αυτές της Αποκριάς και για μια ακόμη χρονιά, στην Τριφυλία, σύλλογοι, επαγγελματίες και ιδιώτες τηρούν το έθιμο του τσικνίσματος.
Αυτά βλέπουν, θα σκεφτεί κάποιος, οι Ευρωπαίοι εταίροι και οι δανειστές μας, και τρελαίνονται πραγματικά, αφού, όπως αποδεικνύεται, δεν έχουν εμπεδώσει ότι «του Έλληνος ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει»!

Μια βόλτα από .....

Άρχισε η υποβολή των Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης. ( Οδηγίες διαδικασίας υποβολής)

Με στόχο την έγκαιρη υποβολή των Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης 2015 ώστε όλες οι νέες διαδικασίες και υποχρεώσεις των δικαιούχων στα πλαίσια της νέας ΚΑΠ 2014-2020, μεταξύ των οποίων και ο υπολογισμός των νέων δικαιωμάτων 2015-2020, να ολοκληρωθούν σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από τους κοινοτικούς κανονισμούς προθεσμίες ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοινώνει τα ακόλουθα για την λειτουργία του Ολοκληρωμένου Συστήματος και ......

Από Μάρτη ενεργοποιήσεις δικαιωμάτων

Εντός του Μαρτίου αναμένεται να ξεκινήσει η φετινή διαδικασία ενεργοποιήσεων, όπως ανεφέρθη στη χθεσινή συνάντηση προέδρων και διευθυντών Επιδοτήσεων των ΕΑΣ της νότιας Ελλάδας, με την ηγεσία της ΠΑΣΕΓΕΣ και εκπρόσωπο του ΟΠΕΚΕΠΕ, στην Αθήνα.

Τα χωράφια είναι .....

Πιο Έλληνας από πολλούς… Ο Φάρατζ τα… χώνει άγρια στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο υπερασπιζόμενος τη χώρα μας (Βίντεο)

Κι όμως υπάρχει υποστηρικτής της Ελλάδας μετά το χθεσινό Eurogroup, στο οποίο όλες οι συμμετέχουσες χώρας τάχθηκαν εναντίον των προτάσεων του υπουργού οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη.

Ο λόγος για τον .....

ΒΟΛΟΣ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – «ΕΙΜΑΙ ΧΟΝΤΡΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΩΡΑΙΟ ΣΕΞ»

Συγκρούσεις χωρίς όρια και ακατονόμαστες εκφράσεις μετέτρεψαν σε αρένα τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου.
«Πολιτικοί απατεώνες», «προβοκάτορες», «γελοίοι», «θρασύδειλοι», «φλώροι», «είμαι χοντρή και κάνω ωραίο σεξ» ήταν μερικά από τα...«γαλλικά» που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της επεισοδιακής συνεδρίασης του ανώτατου πολιτικού οργάνου της πόλης.

Δείτε το απίστευτο βίντεο...

Πετράκος και Εργαζόμενοι της ΔΕΗ, κατέβασαν το πανό «Μικρή ΔΕΗ – Μικρή Ελλάδα»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος, παραβρέθηκε σήμερα στην εκδήλωση που έκαναν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ στο Κεντρικό Κτίριο Πληροφοριακών Συστημάτων της ΔΕΗ (Μεσογείων 190-194), όπου σε συγκινητική εκδήλωση κατέβασαν το πανό που είχε αναρτηθεί πριν επτά μήνες και έγραφε «Μικρή ΔΕΗ – Μικρή Ελλάδα».

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του .....

"Κατεδάφιση" Καλλικράτη θέλει ο Νίκας, "ανοιχτοί" οι άλλοι δήμαρχοι



Το χωροταξικό δεν είναι το σημαντικότερο που πρέπει να αλλάξει στον Καλλικράτη, επισημαίνουν οι δήμαρχοι της Μεσσηνίας, εκφράζοντας στην "Ε" την άποψή τους για τις αλλαγές που εξήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης.

Απαντώντας στο ερώτημά μας για την άποψή τους, ο δήμαρχος .....

Το Μαξίμου «καρφώνει» τον Σόιμπλε για την μη έκδοση κοινής ανακοίνωσης στο Eurogroup

Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν αυτός που απέρριψε, έπειτα από εισήγηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, το τελευταίο κείμενο που κατατέθηκε στο χθεσινοβραδινό Eurogroup και ζητούσε, μεταξύ άλλων, από την ελληνική κυβέρνηση να αποδεχθεί την ολοκλήρωση και παράταση του υφιστάμενου προγράμματος με ......

Κυπαρισσία: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου 2015 και Ανοικτοί αγώνες διάθλου

Τσίπρας: Λύση με σεβασμό στους ευρωπαϊκούς κανόνες - Η Ευρώπη πρέπει να σεβαστεί τη δημοκρατία

Η Αθήνα δεσμεύεται για τις μεταρρυθμίσεις, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε δηλώσεις του λίγο πριν τη σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες και σημείωσε ότι πρέπει να βρεθεί λύση που θα σέβεται τους ευρωπαϊκούς κανόνες.

«Τώρα είναι η .....

Στις 10-25 Φεβρουαρίου η αίτηση συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις

Οι διαδικασίες για τις πανελλαδικές εξετάσεις του καλοκαιριού συνεχίζονται κανονικά, καθώς οι εκλογικές διαδικασίες δεν επηρεάζουν την προετοιμασία μιας εκπαιδευτικής περιόδου που είναι από τις σημαντικότερες στη ζωή πολλών εκατοντάδων νέων.

Έτσι, όπως ......