Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Φιλιατρά: Με λαμπρότητα, πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός του πολιούχου μας Αγίου Χαραλάμπους [ Φωτογραφίες + Video ]

Με λαμπρότητα και κατάνυξη παρουσία τέως Υπουργών και Βουλευτών της Μεσσηνίας, πραγματοποιήθηκε και φέτος ο εορτασμός του πολιούχου των Φιλιατρών Αγίου Χαραλάμπους.
Πλήθος πιστών παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στην πόλη μας τίμησαν τον πολιούχο τους.
Στις 7 το πρωί τελέσθηκε .....

Αρθρο Αναγνώστη: Η πρώτη αποτυχημένη απόπειρα "ντρίμπλας" από ολιγάρχη...

Ο "ιερός πόλεμος" που έχει ανοίξει η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατά του συστήματος των "ολιγαρχών" - όπως τους κατονόμασε προεκλογικά, αλλά και στις προγραμματικές του δηλώσεις ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δημιουργούν νέα δεδομένα, αλλά και προσδοκίες, τόσο για την πάταξη της φοροδιαφυγής, όσο και για τη ρήξη με το "τρίγωνο της αμαρτίας": κυβέρνηση-καθεστωτικά media- ολιγάρχες.

Ωστόσο, στο πεδίο της ενέργειας, μια "παλιά αλεπού" φαίνεται ότι όχι ......

Αντώνης Σαμαράς: Εδώ είμαι. Χτυπήστε με…

Μια ιστορική ρήση του Ανδρέα Παπανδρέου, σε άλλη εποχή και συγκυρία, και με άλλους πρωταγωνιστές, αναμένεται να περιγράψει τη σημερινή ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή, στο πλαίσιο της τριήμερης συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, και της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι δεν σκοπεύει να ρίξει λευκή πετσέτα, ούτε σε σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά ούτε σε ό, τι έχει να κάνει με την επόμενη μέρα της Νέας Δημοκρατίας, και το κλίμα αμφισβήτησης της “βιωσιμότητας” της ηγεσίας του.

Την περίοδο της τελευταίας θητείας του στην πρωθυπουργία, και με .....

Κυπαρισσία: Εκδήλωση για την αντιμετώπιση παιδιών με καρκίνο στο σχολείο.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για τον καρκίνο στα παιδιά (15 Φεβερουαρίου), σας ενημερώνουμε και σας προσκαλούμε στην εκδήλωση με θέμα την θέση και αντιμετώπιση του παιδιού με καρκίνο στο σχολείο και την κοινωνία, την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο “Κανελλάκης”, ώρα 11:00.

Εαν συμφωνείτε, παρακαλούμε ......