Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Φιλιατρά: Οι τρίτεκνοι Μεσσηνίας έκοψαν την πίτα τους στο Häagen-Dazs

Την πρωτοχονιάτικη πίτα τους έκοψε στις 31 Ιονοαυρίου στο καφέ Häagen-Dazs ο Σύλλογος Τριών τεκνων Μεσσηνίας παρουσία πλήθους μελών και φίλων μας από το δήμου Τριφυλίας.

O Πρόεδρος του ......

Φιλιατρά: Πυρετώδης ετοιμασίες της εμποροπανήγυρης.

Ετοιμασίες για την Εμποροπανήγυρη Φιλιατρών.

Οι πρώτοι υπαίθριοι έμποροι ετοιμάζουν να υποδεχτούν τους καταναλωτές οι οποίοι θα δώσουν βροντερό παρόν τις επόμενες ημέρες.

Η εμποροπανήγυρη θα .......

Αίτημα Πετράκου για παράταση δημόσιας διαβούλευσης, για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη λειτουργία λιγνιτωρυχείου στην Κυπαρίσσια

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος εκ μέρους και των άλλων τριών βουλευτών Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε σε μια σειρά ενεργειών για το θέμα που ανέκυψε, με εκμετάλλευση αγνώστου λιγνιτικού κοιτάσματος στην περιοχή της Κυπαρισσίας.

Καταρχήν ενημέρωσε τον ......

Φιλιατρά: Βρέθηκε κουτάβι. Μήπως το έχασε κανένας?


Αυτό το υπέροχο κουταβάκι βρέθηκε σήμερα το πρωί να περιφέρεται στην οδό Αναπαύσεως στα Φιλιατρά.
Αν το έχασε κάποιος, μπορεί να το αναζητήσει στο κατάστημα ........

Ο Τσίπρας ξεκινάει τις προγραμματικές δηλώσεις με την… κατάργηση του ΕΝΦΙΑ

Ανεξαρτήτως πολιτικού αποτελέσματος, ίσως και ουσίας, δεν μπορεί κανείς παρά να παραδεχτεί ότι η κυβέρνηση Τσίπρα έχει κερδίσει τις επικοινωνιακές εντυπώσεις, αυτές τις πρώτες 10 μέρες μετά τη σαρωτική επικράτησή της στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Δεν προκαλεί ......

Ευχαριστήριο Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας

Τα μέλη του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα Εμπορικά Καταστήματα, τα Αρτοποιεία, τα Ζαχαροπλαστεία, τα Καφέ-Μπαρ και τα Σούπερ Μάρκετ της πόλης μας, για τις χορηγίες τους, στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ .....

“Καταργούνται” οι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις αποκάλυψε ο Υπ. Εσωτερικών Νίκος Βούτσης

Οι αρχαιότεροι υπηρεσιακά υπάλληλοι των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων θα ασκούν πλέον τα καθήκοντα των Γενικών Γραμματέων- θεσμό στον οποίον διορίζονται πολιτικά πρόσωπα από την εκάστοτε κυβέρνηση.

Αυτό δήλωσε ο ......

Αλλαγές σε Καλλικράτη & λειτουργία των δήμων δια χειρός… Βούτση – Πότε θα εφαρμοστούν – Η ατζέντα συζήτησης με την ΚΕΔΕ

Την πρώτη ενημερωτική και διερευνητικού χαρακτήρα συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ, αποτελούμενη από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη, τους αντιπροέδρους Δ. Καφαντάρη και Γ. Καραγιάννη και τους επικεφαλής των παρατάξεων στο ΔΣ της ΚΕΔΕ Α. Κοιμήση, Γ. Ιωακειμίδη και Δ. Μπίρμπα, με τον υπουργό Εσωτερικών Ν. Βούτση , την υφυπουργό Μακεδονίας –Θράκης Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά και τον υπεύθυνο Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Πουλάκη.

Οι εκπρόσωποι της ΚΕΔΕ ανάπτυξαν τα ζητήματα που απασχολούν την Αυτοδιοίκηση και αφορούν:

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 3-2-2015 ]

Φιλιατρά: Διακοπή νερού με άγνωστη ώρα αποπεράτωσης εργασιών


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λόγω βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης θα γίνει διακοπή νερού  αύριο, 4 Φεβρουαρίου από τις 8 το πρωί μέχρι αποκαταστάσεως της βλάβης.

Παρακαλούμε για την κατανόησή σας.

Από τη ΔΗΜ. ΚΟΙΝ. ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Δ.Ε. Φιλιατρών: Χρειάζεται και η συμβολή των πολιτών στον ευπρεπισμό της πόλης.

Ο εορτασμός του Πολιούχου της πόλης μας Αγίου Χαραλάμπους στις 10 Φεβρουαρίου είναι Παντριφυλιακή γιορτή και συγκεντρώνει πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας .....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 4ης Φεβρουαρίου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα