Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Αντωνία Μπούζα: Θα ειμαι παντα δίπλα στους Μεσσηνιους συμπατριώτες μου

Η ετυμηγορία των Ελλήνων οδήγησε τη μεγάλη ιστορική φιλελεύθερη παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στην αντιπολίτευση.
Σεβόμενη την απόφαση των Ελλήνων, εύχομαι να επιτύχει η νέα κυβέρνηση της Χώρας στο έργο που της ανέθεσε ο κυρίαρχος Ελληνικός λαός και να ξεπεραστούν τα προβλήματα της οικονομικής κρίσης.

Οι δύσκολες αποφάσεις που κλήθηκε ......

Το συγκλονιστικό εξώφυλλο του “Economist” για την Ελλάδα (μετά τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ)

Με ένα ομολογουμένως συγκλονιστικό εξώφυλλο κυκλοφορεί στις 31 Ιανουαρίου ο “Economist”, επιχειρώντας να ερμηνεύσει τι σημαίνει για την Ευρώπη η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα.

Στο εξώφυλλο εμφανίζεται η Αφροδίτη της Μήλου να κρατάει ένα… περίστροφο, και ο τίτλος είναι εύγλωττος: “Εμπρός Άνγκελα. Φτιάξε μου την ημέρα. – Η πρόκληση της Ελλάδας προς τη Γερμανία και το ευρώ”.

Στο κείμενο αναφέρεται ότι η .......

Μέχρι αύριο η πληρωμή της 5ης δόσης του ΕΝΦΙΑ

Τελευταία μέρα είναι η Παρασκευή 30 Ιανουαρίου για την πληρωμή της 5ης Δόσης του ΕΝιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακονήγτων (ΕΝΦΙΑ) για τους υπόχεους ιδιοκτήτες ακινήτων.
Οστόσω πολλά ερωτήματα .....

Προαναγγελία αλλαγής του εκλογικού νόμου

Εχοντας πίσω του το διοικητικό συμβούλιο της Κεντρικής Ενωσης Δήμων, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικ. Ανασυγκρότησης Ν. Βούτσης έκανε λόγο για αλλαγές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι οποίες όμως δεν θα γίνουν χωρίς χρηματοδότηση.
«Δεν θα σας γυρίσουμε την πλάτη, όπως εγώ τώρα», ανέφερε χαριτολογώντας και πρόσθεσε ότι «οι αλλαγές θα γίνουν με μελέτη και σχέδιο στο οποίο θα συμφωνήσουμε». «Εγιναν πράγματα πολύ σοβαρά αυτά τα τέσσερα χρόνια», είπε, τα οποία .....

Ο Αβραμόπουλος υποψήφιος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας

«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα του Δημήτρη Αβραμόπουλου για Προέδρος της Δημοκρατίας, με μια υπερβατική συμφωνία που θα εισαγάγει τη χώρα σε μια νέα ιστορική περίοδο.

Όπως αναφέει η εφημερίδα "Το Βημα", ο κ. Αβραμόπουλος θα είναι οριστικά και αμετάκλητα η πρόταση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ο Πρωθυπουργός και .....

ΟΠΕΚΕΠΕ: Οδηγίες για την αίτηση ενιαίας ενίσχυσης 2015

Οδηγίες εξέδωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ για την διαδικασία υποβολής ενιαίας αίτησης ενίσχυσης έτους 2015 και πρώτης χορήγησης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης. Η διαδικασία υποβολής ήδη έχει ξεκινήσει και οι τρόποι είναι δύο, είτε μέσω ηλεκτρονικής υποβολής απο το σύστημα της ΟΣΔΕ είτε στους πιστοποιημένους φορείς

Ενιαία αίτηση (ΟΣΔΕ) είναι .....

Σε λειτουργία ο ηλεκτρονικός φάκελος ασφαλισμένου ΕΟΠΥΥ

Ο ΕΟΠΥΥ, σύμφωνα με ανακοίνωση του κάνει γνωστό ότι, στα πλαίσια της αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει προς τους ασφαλισμένους και τους παρόχους υγείας από σήμερα διαθέτει τη δυνατότητα να ενημερώνονται ηλεκτρονικά οι ασφαλισμένοι για όλες τις υπηρεσίες που έχουν .....

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 28-1-2015 ]

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων της Ελεύθερης ΕΡΤ [ 28-1-2015 ]

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: ΕΩΣ ΠΟΤΕ κ. ΓΚΟΝΟ???? (ΜΕΡΟΣ 2ο)

Αξιότιμε κ. Γκόνο.

Στις 23 Ιουνίου 2014 και μετα τις εκλογές για το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εράνης, τα νεοεκλεγένα και επανεκλεγέντα μέλη συγκροτήθηκαν σε σώμα και κατανεμήθηκαν οι Αρμοδιότητες στον καθένα.

Από όλα αυτά τα μέλη που εκλέχθηκαν......

Νέες μπηχτές από Αντώναρο!! "Μόνο ένας μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα της ΝΔ…"

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο Ευάγγελος Αντώναρος συνέχισε την κριτική για όσα συμβαίνουν στη Νέα Δημοκρατία μετεκλογικά.

Ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή και άλλοτε εκπρόσωπος των κυβερνήσεων του πρώην πρωθυπουργού, σημείωσε χαρακτηριστικά:

“Για να δούμε αν......

Δήλωση Δημήτρη Σαμπαζιώτη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους πολίτες που δεν παρασύρθηκαν από τους κήρυκες των εύκολων λύσεων και ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία και ιδιαίτερα όλους όσοι στήριξαν την υποψηφιότητά μου σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία τόσο για τη Χώρα και την παράταξη όσο και για εμένα. Σας ευχαριστώ όλους σας προσωπικά για τον όμορφο αγώνα που δώσαμε.

Ευχαριστώ όλους όσους .....

Δήμος Τριφυλίας - Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών: Ολοι μαζι μπορούμε καλύτερα.

O Δήμος Τριφυλίας είναι ένας απέραντος κάμπος με μεγάλη και ποιοτικά εξαιρετική αγροτική παραγωγή.
Σύμφωνα με διεθνείς έρευνες, περίπου το 30% της αγροτικής παραγωγής μένει ανεκμετάλλευτο, επειδή δεν πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές του χονδρεμπορίου σχετικά με την όψη του προϊόντος ή εξαιτίας του υψηλού κόστους συγκομιδής σε σχέση με το προσδοκώμενο κέρδος, ενώ σε παγκόσμιο επίπεδο 1,3 τόνοι τροφής καταλήγουν στα σκουπίδια, όταν 863 εκ. πολίτες υποφέρουν από ασιτία.

Επειδή η Χώρα μας δεν αποτελεί .....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 29ης Ιανουαρίου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα