Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Μια χρωστούμενη απάντηση από το Φιλιατρά News στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Μετα και την προχθεσινή εκλογική διαδικασία, για την ανάδειξη αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία, μπορούμε να πούμε ότι βγήκαν ασφαλή συμπεράσματα για τους υποψηφίους πρώτα και κύρια για τον κύριο Άδωνι Γεωργιάδη.
Ο κ Γεωργιάδης χθες μετά τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το κόμμα της ......

Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ήταν τελευταίος. Διαπιστώσαμε δηλαδή αυτό που έβγαζαν οι εκτιμήσεις. Τελευταίος και καταϊδρωμένος!

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θα ενοχλήθηκε ο Άδωνις από το αποτέλεσμα. Ποιός άλλωστε εν θα είχε ενόχληση αν ερχόταν τελευταίος έχοντας μάλιστα την στήριξη του Αντώνη Σαμαρά.....
Αντί να κάτσει λοιπόν στην άκρη του βγήκε και δήλωσε ότι στον 2ο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στην ΝΔ θα στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη!!! Και αυτό γιατί λέει ότι “έχει έρθει η ώρα για ανανέωση στην παράταξη”.
Εν ολίγοις.... Γεννηθηκε Έρωτας μεγάλος ενός ακραίου νεοφιλελεύθερου του Κυριάκου Μητσοτάκη που πιστεύει ότι το κράτος δεν πρέπει να συμμετέχει πουθενά και ακόμα και το σπιρτόξυλο πρέπει να το έχουν οι ιδιώτες και ενός ακροδεξιού για να ελέγξουν την Νεα Δημοκρατία...... οι συνεχιστές της πολιτικής Σαμαρά.
Θυμηθείτε τις δηλώσεις Γεωργιάδη ότι μην χρεώνετε αποφάσεις σε τροϊκανούς ενώ είναι απόλυτα δικές μου και μου κλέβουν την δόξα. (κλίκ) Αν η δήλωση αυτή δεν χαρακτηρίζεται ακροδεξιά τότε τι είναι??

Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι το αν βγει ο Κυριάκος πρόεδρος -κάτι το οποίο απεύχομαι- θα είναι πρόεδρος ο Κυριάκος ή ο πατέρας του ο Κώστας ή η αδελφή του η Ντόρα?
Και το λέμε αυτό για τον απλό λόγο ότι τα νήματα δεν θα τα κινεί ο Κυριάκος αλλά το Μητσοτακέϊκο. Αμφιβάλλει κανένας ότι θα χρησιμοποιηθεί ο Κυριάκος ως άλλος Δούρειος Ίππος?? Άλλος θα φαίνεται μπροστά και άλλοι θα κυβερνούν από πίσω?
Η στήριξη λοιπόν του Γεωργιάδη στον Κυριάκο δείχνει ότι ο Άδωνις έγινε ξαφνικά και σε ένα βράδυ αυλοκόλακας του Μητσοτακέϊκου.

Και ερχόμαστε τώρα στην χρωστούμενη απάντηση που οφείλουμε να δώσουμε στον κ. Γεωργιάδη.

Όταν είχε έρθει στην Κυπαρισσία (στα πλαίσια της περιοδείας του) του έθεσα μια καίρια ερώτηση.
"Κ. Γεωργιάδη. Πως νομιμοποιείται πολιτικά και ηθικά ένας υποψήφιος πρόεδρος, που έχει αποκαλέσει την ΝΔ ντροπή της Δεξιάς και γελοίο τσίρκο, -είναι δικά σας λόγια αυτά δεν είναι είναι δικά μου- σήμερα να ζητάει την ψήφο από την βάση του Κόμματος"
Σε εκείνη την ερώτηση μου, απάντησε ότι "έχω νομιμοποιηθεί ηθικά και πολιτικά από τους ψηφοφόρους της ΝΔ με σταυρό σε δύο εκλογές. Στις πρώτες εκλογές είχα πάρει 20 χιλιάδες σταυρούς και στις δεύτερες εκλογές 76. Άρα νομιμοποιήθηκα ηθικά και πολιτικά από τότε."
Η σχετική ερώτηση, είναι εδώ (κλίκ)

Είχε όμως πράγματι νομιμοποιηθεί ηθικά και πολιτικά όπως είπε?
Κρίνοντας το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών βλέπουμε ότι μπορεί ο κ. Γεωργιάδης να πήρε 20 και 76 χιλιάδες σταυρούς σε δύο εκλογές και μπράβο του, αλλά τους πήρε για να βγεί βουλευτής.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΒΡΙΖΕ (ΤΗΝ ΝΔ) ΓΕΛΟΙΟ ΤΣΙΡΚΟ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ. (κλίκ)
ΣΥΝΕΠΩΣ κ. Γεωργιαδη ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΊΣΤΕ ΟΥΤΕ ΗΘΙΚΑ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ να ζήτησετε από τους ΝεοΔημοκράτες να γίνετε αρχηγός τους.
ΑΥΤΟ έδειξε το αποτέλεσμα της κάλπης που σας έβγαλε 4ο (τελευταίο) και ΚΑΤΑΪΔΡΩΜΕΝΟ
Οι Νεοδημοκράτες σας απάντησαν λοιπόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πληρώνοντας σας με την 4η θέση Την τελευταία. ΚΟΙΝΩΣ ΣΑΣ ΚΑΤΕΤΑΞΕ ΩΣ ΕΠΙΔΟΞΟ ΑΡΧΗΓΟ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.

Ο Γεωργιάδης μπορεί να ουρλιάζει στα κανάλια οτι η δεξιά πλατφόρμα είναι ισχυρή στη ΝΔ ,αλλά ποιος του δίνει σημασία;
Αν βγηκε ένα καλό προχθές -εκτός από την πρωτιά Μεϊμαράκη είναι η πλήρης εξαφάνιση του Σαμαρεϊκου από τη ΝΔ!
Άλλωστε ο καταποντισμός του Γεωργιάδη στη Μεσσηνία (πλήν της Πύλου που είναι η γενέτειρα του Αντώνη Σαμαρά και Καλού Νερού Τριφυλίας) τα λέει όλα!
Έστω και τώρα οι Σαμαραδες ,οι Βοριδηδες και οι Γεωργιαδηδες κατάλαβαν ότι η ΝΔ είναι ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗ και αυτοί βρισκονται εκεί ως φιλοξενούμενοι!
Ο Γεωργιάδης τώρα -ο Σαμαράς δηλαδη -, ήδη τάχθηκε υπερ του Κ.Μητσοτάκη για τον 2ο γύρο .
Ο Κ. Μητσοτάκης δέχτηκε ευχαρίστως μέσω ανάρτηνσης του στο Twitte, την στήριξη του άδωνι.
Αλήθεια τώρα. Τίνος την στήριξη δέχτηκε έτσι ελαφρά την καρδία? Την στήριξη από κάποιον που ο πολιτικός του μέντορας (Σαμαράς) έριξε το 1993 τη κυβέρνηση της ΝΔ της οποίας πρωθυπουργός ήταν ο πατέρας του!
Αυτό είναι Παραφροσύνη? Παράνοια? ή κάτι άλλο?????

Αυτή είναι η χρωστούμενη απάντηση μας στον κ Γεωργιάδη και του ευχόμαστε Καλή χώνεψη με το εκλογικό αποτέλεσμα.

Φιλιατρά News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.