Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ALPHA

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ, παραχώρησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος εντόπισε αδυναμίες στην διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «έχουμε μια τεχνική διαδικασία για την οποία δεν μπορεί κανείς να εγγυηθεί». «Εδώ το taxis πέφτει» ανέφερε ......

χαρακτηριστικά, ενώ, είπε ότι η διαδικασία εκλογής προέδρου στη Ν.Δ. είναι η μόνη χωρίς εκλογικούς καταλόγους.

Ο κ. Μεϊμαράκης επεσήμανε ότι δεν ενοχλήθηκε τόσο που ζητήθηκε η παραίτηση του, αν και για πρώτη φορά ζητήθηκε παραίτηση προέδρου στη Ν.Δ., αλλά εξέφρασε την ενόχλησή του «για τη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και τις δηλώσεις των συνυποψηφίων μου». Ως "βασικό παράγοντα", χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ παράλληλα άσκησε κριτική κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση του.

Εξήγησε επίσης, ότι απευθύνεται στους Νεοδημοκράτες και δεν «βλέπει» τις εκλογές για την ηγεσία του κόμματος με όρους εθνικών εκλογών, ενώ επεσήμανε ότι γι΄ αυτόν τον λόγο δεν τάχθηκε υπέρ ενός debate. Σε ερώτηση σχετικά με την αναβολή των εκλογών, ανέφερε ότι: «βεβαίως και καταλάβαινα ότι κάτι δεν πάει καλά δύο ημέρες πριν τις εκλογές», ωστόσο τόνισε, ότι όλοι οι υποψήφιοι λάμβαναν ενημέρωση ότι σύντομα θα λειτουργούσε το σύστημα.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.