Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

“Ρουκέτες” Μεϊμαράκη κατά Σαμαρά - Βορίδη για σχέσεις με τη… μοιραία εταιρεία. Ο Πλακιωτάκης υπηρεσιακός πρόεδρος [ VIDEO ]

“Ρουκέτες” εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης για το φιάσκο με τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ....

ζήτησε από τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γιάννη Πλακιωτάκη να ασκήσει καθήκοντα μεταβατικού προέδρου, και… έβγαλε στη σέντρα τον Αντώνη Σαμαρά, τον Μάκη Βορίδη και τον Ανδρέα Παπαμιμίκο, για σχέσεις με τη… μοιραία εταιρεία που τίναξε στον αέρα τις εσωκομματικές εκλογές.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε με έμφαση τις σχέσεις της συγκεκριμένης εταιρείας με το περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά, τονίζοντας ότι ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός είχε εγγυηθεί για την αποτελεσματικότητά της, κατονόμασε τον στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά Δημήτρη Πτωχό ως… γνωρίζοντα τα περί της εταιρείας, και προχώρησε σε μια ακόμη αποκάλυψη-βόμβα, περί επαγγελματικών σχέσεων του Μάκη Βορίδη με τη συγκεκριμένη εταιρεία, ως δικηγόρου.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης άφησε αιχμές και κατά του Ανδρέα Παπαμιμίκου, για τη διαχρονική ανεπάρκεια που καταλόγισε στον Γραμματέα του Κόμματος, σημειώνοντας με νόημα ότι και ο κ. Παπαμιμίκος “ήξερε την εταιρεία”.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι, αν δεν θέλει ο Γιάννης Πλακιωτάκης να ασκήσει καθήκοντα μεταβατικού προέδρου, θα μπορούσε να ανατεθεί το καθήκον είτε στον Ιωάννη Βαρβιτσιώτη, είτε στον Δημήτρη Σιούφα, είτε στη Μαριέττα Γιαννάκου, την οποία πρότεινε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κάλεσε ακόμη τον Απόστολο Τζιτζικώστα να παραιτηθεί από το αξίωμα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, σχολιάζοντας ότι… τον αγάπησαν ξαφνικά όλοι οι δήμαρχοι της περιοχής, αλλά και τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Άδωνη Γεωργιάδη να παραιτηθούν από κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι.

“Θα είμαι υποψήφιος και πιστεύω ότι θα κερδίσω”, είπε με νόημα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.