Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Ανέκδοτο απο τον G.G.Κώστα: "Να παραιτηθεί τώρα ο Μεϊμαράκης"

Την άμεση παραίτηση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη ζήτησε σήμερα, Κυριακή (22/11/2015) από τη Θεσσαλονίκη ο Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά την αναβολή της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη πρόεδρου του κόμματος.

Μάλιστα, χαρακτήρισε .....

αδιανότητα όσα συνέβησαν σήμερα, τονίζοντας πως απαξιώνουν το κόμμα και δίνουν άλλοθι στον ΣΥΡΙΖΑ.
«Αυτά που συμβαίνουν σήμερα είναι αδιανόητα.
Προσβάλλουν τους Νεοδημοκράτες, απαξιώνουν το κόμμα και δίνουν άλλοθι στον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε συγκεκριμένα στους δημοσιογράφους ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Απόστολος G.G.Κώστας, ο οποίος εκτός από την παραίτηση του κ. Μεϊμαράκη ζήτησε και την απομάκρυνση όλης της ΚΕΦΕ.

«Ακόμα και τώρα να αναλάβουν κάποιοι τις ευθύνες τους. Ο κ. Μεϊμαράκης που είχε αναλάβει τη διαδικασία οφείλει να παραιτηθεί και να οριστεί νέος μεταβατικός πρόεδρος που θα ολοκληρώσει τη διαδικασία σύμφωνα με το καταστατικό. Ζητώ παραίτηση όλης της ΚΕΦΕ» είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή ζήτησε να πραγματοποιηθεί σήμερα κιόλας το απόγευμα συνάντηση με τους υποψηφίους, προκειμένου να καθορίσουν τα επόμενα βήματα.
Τέλος, ο κ. Τζιτζικώστας κατέστησε σαφές ότι η αλλαγή που θα γινόταν σήμερα, θα έρθει πιο μεγάλη και ηχηρή την επόμενη εβδομάδα.

«Λυπάμαι για τους Νεοδημοκράτες που στήθηκαν στις ουρές και να ξέρουν κάποιοι ότι η αλλαγή που θα γινόταν σήμερα, θα έρθει πιο μεγάλη και ηχηρή την επόμενη εβδομάδα», κατέληξε ο υποψήφιος.

ΣΧΟΛΙΟ
Θυμίστε μου λίγο. Ο G.G.Κώστας είναι βουλευτής? Μπορεί να μπει στην βουλή ή χρειάζεται ΑΔΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ??????



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.