Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Ο Άδωνις είπε όλη την αλήθεια για το… “σύμφωνο συμβίωσης” Παπαμιμίκου-Τζιτζικώστα

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν από την πρώτη στιγμή η “ειδική περίπτωση” αυτής της εκλογικής αναμέτρησης για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Και τι δεν άκουσε… Ακραίος, περαστικός και λοιπά… χαριτωμένα, ήρθαν να λειτουργήσουν ως αντίβαρο σε μια πραγματικότητα που ενδεχομένως υποτιμήσαμε οι περισσότεροι: Ότι είναι αυθεντικός.

Και αυτό ακριβώς το ......

χαρακτηριστικό γνώρισμα της προσωπικότητάς του, τον κατοχυρώνει πλέον στην ιστορική συνείδηση της Κεντροδεξιάς ως εκείνον που είπε τόσο ανοιχτά, όλη την αλήθεια για τις σχέσεις του Ανδρέα Παπαμιμίκου με τον Απόστολου Τζιτζικώστα.

Το… “σύμφωνο συμβίωσης” του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ώστε να αλώσει ο δεύτερος την Κεντροδεξιά με τον μηχανισμό του πρώτου, και ο πρώτος να διατηρήσει ρόλο και παρέμβαση και μετά τις εκλογές, τη στιγμή που οι άλλοι τρεις υποψήφιοι τον είχαν… επικηρύξει.

Χωρίς φόβο, ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε από χθες για το “σύμφωνο συμβίωσης” Παπαμιμίκου-Τζιτζικώστα, στον απόηχο του φιάσκου με τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, στο οποίο πρωταγωνίστησε ο Γραμματέας του κόμματος, και μοναδικός αρμόδιος για την ορθή τέλεση της διαδικασίας.

“Στηρίζει με πάθος την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα”, είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Και το μυαλό όλων πήγε στους στενούς συνεργάτες του Ανδρέα Παπαμιμίκου, που, όλοι μαζί, έφυγαν ένα μεσημέρι από τη Συγγρού, και μετά από μερικές ώρες είχαν αναλάβει την ευθύνη της καμπάνιας του Απόστολου Τζιτζικώστα, ως εκλογικό επιτελείο του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Το μυαλό όλων πήγε στις καταγγελίες κομματικών στελεχών για το… κυνηγητό από την πλευρά του επιτελείου του Γραμματέα της ΝΔ, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι 50 υπογραφές για την κατάθεση της υποψηφιότητάς του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Το μυαλό όλων πήγε στις “επιθετικές” συμπεριφορές από την πλευρά του Γραμματέα της ΝΔ, καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, υπέρ του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Το μυαλό όλων πήγε… και λίγο πιο μακριά. Στα σενάρια διάλυσης της Νέας Δημοκρατίας, με όχημα την εξωθεσμική και διχαστική υποψηφιότητα Τζιτζικώστα, και τη δημιουργία νέου, δεξιού κόμματος, με καθοριστικό τον ρόλο του Τάκη Μπαλτάκου, μια εξέλιξη… δώρο στην παραπαίουσα κυβέρνηση Τσίπρα.

Α, το μυαλό πήγε και κάπου αλλού. Στις καταγγελίες του Νίκου Χατζηνικολάου για την απόπειρα οικονομικών συμφερόντων και αθλητικών παραγόντων να παρέμβουν στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτό το μυαλό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.