Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Ο Σάκης Ιωαννίδης “εκτέλεσε” τον Παπαμιμίκο για το φιάσκο. “Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο”

Τις ευθύνες του Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας και προέδρου της ΚΕΦΕ που είχε την αρμοδιότητα για τη διεξαγωγή των εκλογών, Ανδρέα Παπαμιμίκο, έδειξε ο Σάκης Ιωαννίδης.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ήταν μέλος της ΚΕΦΕ και είχε εγκαίρως διατυπώσει τις ενστάσεις του, που έχουν καταγραφεί στα πρακτικά των συνεδριάσεων, κρατώντας αποστάσεις από τις αποφάσεις του Ανδρέα Παπαμιμίκου.

Μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook λοιπόν, ο Σάκης Ιωαννίδης τόνισε τα εξής:......

“Ως πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη ( γιατί δεν ξέρω αν οι υπεύθυνοι αυτού του φιάσκου έχουν το θάρρος και την τσίπα να το πράξουν) από τον κόσμο της ΝΔ τους οποίους για ακόμη μια φορά πληγώσαμε. Εδώ και καιρό έχω επισημάνει στην ΚΕΦΕ την σωρεία προβλημάτων που διαφαινόταν ( πρακτικά συνεδριάσεων ) αλλά δεν δημιούργησα θέμα για το καλό της παράταξης.

Μετά την αποχώρηση μου από την χθεσινή και σημερινή ΚΕΦΕ λόγω του διαφαινόμενου και εν τέλει φιάσκου της διαδικασίας επισημαίνω το εξής: πρέπει άμεσα να παραιτηθούν οι υπεύθυνοι και να ξεκινήσει από αύριο το πρωί η ανασυγκρότηση της μεγάλης παράταξης γιατί αυτο έχει ανάγκη η πατρίδα”, έγραψε ο Σάκης Ιωαννίδης στην προσωπική σελίδα του στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.