Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Εράνη Φιλιατρών: Με 20 μονάδες αίμα ξεκίνησε η τράπεζα αίματος της ομάδας, [ Video ]

Πετυχημένο ήταν το σημερινό εγχείρημα της Εράνης Φιλιατρών να δημιουργήσει την δική της τράπεζα αίματος στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.
Από τις 9 το πρωί συνεργείο από το τμήμα αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής μονάδας Κυπαρισσίας με ......

γιατρό και νοσηλεύτριες, προσήλθαν στην αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου στα Φιλιατρά προκειμένου να συλλέξουν το πολύτιμο δώρο ζωής.
Στο κάλεσμα της ομάδας προσήλθαν μέχρι τις 2 το μεσημέρι, 19 με 20 άτομα που πρόσφεραν 10 λεπτά από τον χρόνο τους για να δώσουν λίγο αίμα προκειμένου να δημιουργηθεί στην Νοσηλευτική μονάδα Κυπαρισσίας η τράπεζα αίματος της ομάδας. Αίμα που θα είναι διαθέσιμο σε όποιον το χρειαστεί.

Μιλώντας για την πρωτοβουλία αυτή ο Αντιπρόεδρος της ομάδας Γιάννης Γριβοκωστόπουλος είπε ότι σκοπός είναι η συγκέντρωση όσο περισσότερου αίματος μπορούμε. Απευθύνεται στους φίλους τα μέλη μας και την κοινωνία των Φιλιατρών.

Θα υπήρχε μεγαλύτερη συμμετοχή όμως λόγω της συγκομιδής του ελαιοκάρπου αλλα και ενός αγροτικού συλλαλητηρίου πολλοί δεν μπόρεσαν να προσέλθουν. Όμως μπορουν να πάνε στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας και να δώσουν αίμα για την τράπεζα αίματος της Εράνης κατέληξε ο κ. Γριβοκωσόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.