Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Με κωδικούς TAXISnet οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΕ

Ευκολότερη και πιο άμεση γίνεται η εγγραφή στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΕ απο τους ασφαλισμένους ελεύθερους επαγγελματίες αφού πλέον δεν θα χρειάζεται επίσκεψη στα υποκαταστήματα του Οργανισμού και η είσοδος θα γίνεται με τους κωδικούς του TAXISnet

Στο πλαίσιο αναβάθμισης .....

των ηλεκτρονικών υπηρεσιών που παρέχονται από τον ιστότοπο του ΟΑΕΕ, γνωστοποιείται στο ασφαλιστικό κοινό, η διαμόρφωση νέου περιβάλλοντος πρόσβασης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών και η λειτουργία νέου τρόπου εγγραφής χρήστη μέσω TAXISnet. Με το νέο τρόπο εγγραφής, δεν απαιτείται πλέον προσέλευση των χρηστών σε περιφερειακό τμήμα του ΟΑΕΕ για παραλαβή κλειδαρίθμου, ο οποίος είναι απαραίτητος για την ενεργοποίηση της εγγραφής.

Συμπληρωματικά, για όσους χρήστες δεν επιθυμούν την εγγραφή μέσω TAXISnet, παραμένει ενεργός και ο παλιός τρόπος εγγραφής που ίσχυε μέχρι σήμερα.

Η απλοποίηση της διαδικασίας εγγραφής χρήστη έχει πολλαπλά οφέλη καθώς ελαχιστοποιείται ο χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΕ, ενώ παράλληλα αποσυμφορεί τα περιφερειακά τμήματα του Οργανισμού ενισχύοντας την αποτελεσματικότητά τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.