Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Φιλιατρά: Ξεκίνησε η λειτουργία του Ειδικού Σχολείου

Μετα από ένα μήνα λειτούργησε σήμερα το πρωϊ το Ειδικό σχολείο Φιλαιτρών όπου τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός από τον εφημέριο του ιερού ναού Αγίου Νικολάου πατέρα Γεώργιο Καλύβα παρουσία του Δημάρχου Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Κατσίβελα, του Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Γιάννη Μερκούρη, του Αντιδημάρχου Φιλιατρών κ. Παπαθεοδοσίου, του ......

Δημοτικού συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργου Ασημακόπουλου και του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών κ. Παναγιώτη Φαρμάκη.

Μετά το πέρας του Αγιασμού ο πατήρ Γεώργιος ευχήθηκε καλή χρονιά στους μικρούς μαθητές οι οποίοι δεν έκρυβα την χαρά τους για την επιστροφή τους στο σχολείο.

Σε ανάλογο κλίμα κινήθηκε στον χαιρετισμό του και ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κατσίβελας ο οποιος δήλωσε ότι ο δήμος είναι κοντ΄λα στο ειδικό σχολείο καθώς αυτό αποτελεί σημαντικό κομμάτι του Δήμου Τριφυλίας.
και μπορεί σήμερα να τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός η χρονιά ξεκινλα με ελλείψεις σε προσωπικό και, εξαιτίας αυτών, με προβλήματα, αλλά όλοι αισιοδοξούν για το καλύτερο στο μέλλον.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.