Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

ΦΙΛΙΑΤΡΑ: ΕΚΚΛΗΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

«Σκοπός της ζωής μας δεν είναι η χαμέρπεια. Υπάρχουν απειράκις ωραιότερα πράγματα και απ΄αυτήν την αγαλματώδη παρουσία του περασμένου έπους. Σκοπός της ζωής μας είναι η αγάπη. Σκοπός της ζωής μας είναι η ατελεύτητη μάζα μας. Σκοπός της ζωής μας είναι η λυσιτελής παραδοχή της ζωής μας…»

Οι στίχοι αυτοί του .....

Αντρέα Εμπειρίκου, γεμίζουν θλίψη τις καρδιές μας. Να βρίσκονται οι άνθρωποι στην Τρίτη χιλιετία της της ύπαρξής τους, και όχι μόνο να μην έχουν βρει την λυσιτελή (την χρήσιμη, την ωφέλιμη) παραδοχή της ζωής τους, αλλά και να «νοσεί» ο πιο σημαντικός κρίκος της αλυσίδας τους. Τα παιδιά!!! Τα παιδιά που αδιαμφισβήτητα δικαιούνται όλη την αγάπη την φροντίδα και προσοχή του κόσμου.

Τα παιδιά, προικισμένα με αγνότητα, ανθρωπισμό, μεγάλες προσδοκίες, έντονες επιθυμίες, περίσσια ορμή, φιλοδοξία, αισιοδοξία, τόλμη και πείσμα, προετοιμάζουν την δική τους ανοικοδόμηση της κοινωνίας, την εξέλιξή της , την διαιώνισή της.

Σήμερα, στο όνομα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που βιώνουμε, στο όνομα της κρίσης αξιών, στο όνομα των κατευθυντήριων γραμμών, του διαχυμένου ψεύδους, της νόθευσης της ζωής, έχουμε στερήσει από τα παιδιά μας το προαπαιτούμενο!!! ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ!!! Έχουμε στερήσει από τα παιδιά μας τους δασκάλους τους!!!
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών, απευθύνει έκκληση προς κάθε αρμόδιο φυσικό πρόσωπο ή φορέα, για την άμεση επίλυση του ζητήματος.

Για να πάψει πια το ξεπούλημα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που στο παρελθόν αγωνίστηκαν πολύ για να υλοποιήσουν Στοχαστές, Φιλόσοφοι και Πνευματικοί Ηγέτες, και να μπορούμε οι άνθρωποι να συμβιώνουμε ομαλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.