Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Προς Δημιουργία Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτικών Συλλόγων

Έπειτα από την Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων που πραγματοποιήθηκε στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων στις 15/10/2015, το σώμα εξουσιοδότησε την Διοικούσα Επιτροπή να καλέσει και τους λοιπούς αγροτικούς συλλόγους της .....

Μεσσηνίας να στρατευτούν μαζί μας, ώστε δημιουργώντας μια Μεσσηνιακή Συντονιστική Επιτροπή Αγροτικών Συλλόγων, να καταγγείλει σε όλους : φορείς, μέσα, πολιτική εξουσία, βουλευτές κλπ, την ψήφιση από την Βουλή των Ελλήνων του νομοσχεδίου που εξουθενώνει την Αγροτική Τάξη και διαλύει κάθε κοινωνικό ιστό της χώρας και οδηγεί την Ελληνική Οικογένεια στο αφανισμό.

Ιδιαιτέρως να απαιτήσει από όλους τους Βουλευτές Μεσσηνίας, που και εμείς οι αγρότες ψηφίσαμε για να βρίσκονται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, να μην ψηφίσουν τα απεχθή μέτρα του πολυνομο-σχεδίου που τα επιβάλει το Μνημόνιο και ιδίως τις διατάξεις για το φορολογικό και ασφαλιστικό. Σε αντίθετη περίπτωση θα μας βρουν απέναντί τους.

Επειδή τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει δραματικά πρέπει η Συντονιστική Επιτροπή να έρθει σε διάλογο με τους Μεσσήνιους Βουλευτές έως την Τετάρτη 21/10/2015 για να τους θέσουν τα αιτήματα των αγροτών.

Περιμένουμε την θετική απάντησή σας. Η μη απάντησή σας θα θεωρηθεί ως άρνηση προς το αίτημά μας.

Τα παραπάνω τα συνυπογράφουν :

Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων
Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών
Αγροτικός Σύλλογος Χανδρινού
Αγροτικός Σύλλογος Χώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.