Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Φιλιατρά: Πρώτο κουδούνι για την νέα σχολική χρονιά. [ video + Φωτο ]

Το πρώτο κουδούνι για την νέα σχολική χρονιά ήχησε σήμερα το πρωί για εκατομμύρια μαθητές σε όλη την χώρα και σε κάθε βαθμίδα εκπαίδευσης.

Στα Φιλιατρά τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός από τον εφημέριο του Ιερού ναού Αγίου Νικολάου πατέρα Γεώργιο Καλύβα ο οποίο στο τέςλος του Αγιασμού ανέγνωσε μήνυμα του Μητροπολίτη Τριφυλίας για την νέα σχολική χρονιά.
Παράλληλα έδωσε και ο ίδιος τις δικές του ευχές για.....

το νέο σχολικό έτος λέγοντας ότι και εκείνος πέρασε από αυτό το κτήριο στα μαθητικά του χρόνια και ζήτησε από τους μαθητές να πάρουν όλες αυτές τις γνώσεις και τα εφόδια που μπορεί να δώσει το σχολείο σε αυτούς προκείμενου να γίνουν σωστοί στην ζωή τους.

Παρόντες στον Αγιασμό ήταν ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας, ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών κ. Βασίλης Παπαθεοδοσίου, ο Δημοτικός σύβουλος κ. Αναστάσιος Πούλος, Οι τοπικοί σύμβουλοι των Φιλιατρών κ.κ. Κωτσάκης Γιώργος, Χαράλαμπος Καναλουπίτης και Ρούλα Μαρκούλια.

Καλωσόρισμα έκανε στους μαθητές ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κατσίβελας, ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών κ. Παπαθεοδοσίου, ο νέος Διευθυντής του Λυκείου Φιλιατρών κ Δημήτρης Στυλιανός ο οποίος υποσχέθηκε στα παιδιά ότι όλοι οι καθηγητές θα είναι κοντά στα παιδιά για να τα βοηθήσουν και να τους παράσχουν με όλη τους την καρδιά όλα όσα εκείνοι χρειάζονται για να αντεπεξέλθουν στις σπουδές τους.

Ακολούθως οι μαθητές μπήκαν στις αίθουσες τους για να πάρουν πρόγραμμα και βιβλία.

Με πολλές ελλείψεις ξεκινά η σχολική χρονιά στο Λύκειο

Με πολλές ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό ξεκινά η σχολική χρονιά στο Λύκειο Φιλιατρών.
Αυτό δήλωσε αποκλειστικά στο Φιλιατρά News ο νέος Διευθυντής του Λυκείου Φιλιατρών κ Δημήτρης Στυλιανός.
Ο κ. Στυλιανός χαρακτήρισε την χρονιά πολύ δύσκολη και είπε ότι υπάρχουν ελλείψεις σε ξένη γλώσσα Μαθηματικά καθηγητές οικονομολόγους και κοινωνιολόγους.
Αυτά θα πρέπει να τα κοιτάξουμε για να συμπληρώσουμε τα κενά για να κυλήσει ομαλά η σχολική χρονιά.

Δείτε Video από τον Αγιασμό και φωτογραφίες













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.