Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

“Εξαφανίστηκε” τραπεζικός λογαριασμός νοσοκομείου

Σοκ έπαθε μια υπάλληλος του Ειδικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος στην Πάτρα που μετέβη σε τραπεζικό υποκατάστημα προκειμένου να πληρώσει προμηθευτές, όταν πληροφορήθηκε πως ο λογαριασμός που διατηρεί το ίδρυμα έχει …κλείσει.

Σύμφωνα με την .....

ιστοσελίδα patrastimes.gr, η υπάλληλος αμέσως ενημέρωσε την διοίκηση του νοσοκομείου και το αρμόδιο τμήμα στελέχη του οποίου δεν πίστευαν αρχικά στα αυτιά τους. Στη συνέχεια σήμανε «συναγερμός» για την ανεύρεση του τραπεζικού λογαριασμού αλλά κάτι τέτοιο ακόμα και από την τράπεζα ήταν αδύνατο να γίνει.

Σύμφωνα με μια εκδοχή το κλείσιμο του λογαριασμού που διέθετε το Νοσημάτων Θώρακος, έγινε με παρέμβαση άλλου Δημόσιου Νοσοκομείου της Πάτρας και τα χρήματα που υπήρχαν σε αυτόν συμψηφίστηκαν με τα χρήματα μεγάλου νοσηλευτικού ιδρύματος της περιοχής.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός, πως με την “εξαφάνιση” του τραπεζικού λογαριασμού, ουσιαστικά ακυρώθηκε η ύπαρξη του Δ.Σ. του νοσοκομείου και φυσικά των προσώπων που κατέχουν θέση Διοικητή και Διευθυντή όσο και των οικονομικών υπηρεσιών, ενώ παραμένει αναπάντητο σε ποιον ακριβώς λογαριασμό πήγαν τα λεφτά που «πέταξαν» από το λογαριασμό.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα patrastimes.gr, οι οικονομικές υπηρεσίες αλλά και η Διοίκηση του νοσοκομείου ψάχνουν να βρουν άκρη ακόμη και μέσω της Βουλής, προκειμένου να απαντηθεί κατά πόσο έχει υπάρξει σχετική απόφαση με την οποία χρήματα από το λογαριασμό ενός νοσηλευτικού ιδρύματος μπορεί να μεταφερθούν σε λογαριασμό άλλου νοσοκομείου. Το γεγονός ότι η χώρα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο και η βουλή πλέον δεν λειτουργεί καθιστά προς το παρόν αδύνατη την ύπαρξη απάντησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.