Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Μεϊμαράκης: Είμαστε το καινούργιο, αυτό που έρχεται

«Δεν θα αναφέρω το όνομα του πρώην πρωθυπουργού γιατί εδώ χτυπά η καρδιά της ΝΔ», είπε ο επικεφαλής της ΝΔ στην ομιλία του στη Ρηγίλλης. «Είμαστε εδώ για να ενώσουμε τους Ελληνες όχι για να τους διχάσουμε. Μην πάει χαμένη καμία ψήφος.

Εδώ είναι οι ρίζες μας, τόνισε ο .....

Ευάγγελος Μεϊμαράκης στην προεκλογική συγκέντρωση στη Ρηγγίλης. «Για όσους είμαστε εδώ η ΝΔ είναι κομμάτι της ζωής μας», τόνισε.

«Παίρνω δύναμη από τη δική σας δύναμη για να εξασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο για την Ελλάδα. Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε τους αγωνιστές του κόμματος μας.

Πρέπει να προχωρήσουμε τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα. Δεν έχουμε άνεση για μικροκομματικά παιχνίδια. Χρειάζεται να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη που χάθηκε με την προηγούμενη κυβέρνηση.

«Δεν θα αναφέρω το όνομα του πρώην πρωθυπουργού γιατί εδώ χτυπά η καρδιά της ΝΔ», είπε ο επικεφαλής της ΝΔ.
Πρέπει να τρέξει η ανακεφαλαιοποίηση και να μην χαθούν τα κονδύλια του ΕΣΠΑ σημείωσε.

Όπως είπε είχε κανονίσει την επόμενη εβδομάδα ταξίδι στην Ευρώπη αλλά είναι έτοιμος να το αναβάλει για να γίνουν τα debate και να ξέρει ο ελληνικός λαός την αλήθεια πριν πάει στις κάλπες.

Εκανε λόγο για την ανάγκη να μειωθεί το διοικητικό βάρος και η φορολόγηση ώστε να αναπτυχθεί ο ιδιωτικός τομέας.

«Η ΝΔ είναι εδώ για να ενώσει τους Ελληνες όχι για να τους διχάσει. Απευθυνόμαστε σε όλους και δεν ρωτάμε τι ψήφισαν χθες. Ζητάμε να μην πάει η ψήφος χαμένη».

Ζήτησε να μην πάει κανείς στην αποχή ή την τιμωρητική ψήφο γιατί η τιμωρία κόστισε σε επτά μήνες 90 δισ. ευρώ.
Είμαι εδώ όπως και εσείς για να πάμε την Ελλάδα μπροστά. Λέμε σε όλους: ελάτε μαζί μας για να κάνουμε στέρεα βήματα για ένα καλύτερο αύριο.

Εκλεισε την ομιλία του με ειδική αναφορά στον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά που έδωσαν το παρόν στηρίζοντας την προσπάθεια.

Στην ομιλία του απάντησε στο δίλλημα που βάζει ο ΣΥΡΙΖΑ: «Κάποιοι θέλουν να λένε ότι εδώ είμαστε το παλιό και αυτοί είναι το νέο. Αυτό το παλιό έχει μια ιστορία για την οποία είναι υπερήφανό γιατί τίμησε την χώρα. Αυτό το παλιό με την ψήφο του ελληνικού λαού κυβερνούσε» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ και κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «προσπαθεί να βρίσκει συνεχώς διχαστικά διλήμματα». «Εμείς θέλουμε το παλαιό με το νέο να συμπορεύεται. Είμαστε αυτοί που ενώνουμε γενιές. Δεν θέλουμε να διχάζονται. Εμείς είμαστε και το νέο και το παλιό μαζί και μπορούμε να εγγυηθούμε την πορεία της χώρας προς τα εμπρός.

«Είμαστε το καινούργιο, αυτό που έρχεται», κατέληξε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης. «Ακουσα ότι υπάρχει αριστερή μελαγχολία. Υπάρχει εθνική μελαγχολία και πρέπει να τελειώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.