Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΣΠΑ ΑΛΕΞΗ ΧΑΡΙΤΣΗ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Γ.Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΩΡΓOΣ ΜΠΕΖΟΣ

Τον Γενικό Γραμματέα ΕΣΠΑ και ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ , συμπατριώτη μας Αλέξη Χαρίτση επισκέφθηκε χθες ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γεώργιος Μπέζος, προκειμένου να τον ενημερώσει αναλυτικά για όλα τα έργα Υγείας -ενταγμένα στο ΕΣΠΑ 2007-2013- που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Μεσσηνία και ταυτόχρονα να του θέσει τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Διοίκησης εν όψει της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα εξαιρετικά καλό κλίμα και ......

καταγράφηκε από την πλευρά του Γενικού Γραμματέα το έντονο ενδιαφέρον του για την πορεία και ολοκλήρωση όλων των έργων Υγείας.
Στη συζήτηση δε, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη προοπτική προσθήκης του ορόφου 1.000τ.μ πάνω από την Ψυχιατρική Κλινική στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και στην εξεύρεση χρηματοδότησης του συγκεκριμένου έργου.

Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας Αλέξης Χαρίτσης, διαβεβαίωσε το Διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας ότι θα είναι δίπλα και αρωγός σε όλη αυτή την όμορφη δημιουργική προσπάθεια που καταβάλλουν οι άνθρωποι του Νοσοκομείου Καλαμάτας και ταυτόχρονα υποσχέθηκε, ότι θα παραβρεθεί στην ημερίδα που θα διοργανώσει η Διοίκηση του Νοσοκομείου το Σεπτέμβριο στη Καλαμάτα, προκειμένου να ενημερώσει τα στελέχη Υγείας από διάφορα Νοσοκομεία της Χώρας σχετικά με τις δυνατότητες που παρέχει το νέο ΕΣΠΑ 2014-2020 στην Υγεία.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Μπέζος ευχαρίστησε θερμά το Γενικό Γραμματέα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στο πρόσωπό του βρήκε ακόμα ένα σύμμαχο και φίλο σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια ανανεώνοντας το ραντεβού τους στην όμορφη Καλαμάτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.