Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Βούλιαξε από τον Κόσμο η Καλαμάτα στην 3η Λευκή Νύχτα της

Αναμφισβήτητα η Καλαμάτα είναι η βασίλισσα της Λευκής Νύχτας

Όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν χθες στην Καλαμάτα για τους Εκατοντάδςς χιλιάδες κόσμου που βρέθηκε στην Μεσσηνιακή για την τρίτη κατα σειρά λευκή νύχτα της, μέσα σε ένα ξέφρενο party και ατελείωτα happenings που ξεκινούσαν από το ιστορικό........

κέντρο στην πλατεία 23ης Μαρτίου, πεζόδρομο Αρισστομένους μέχρι το τέρμα της Κεντρικής Πλατείας.
Η Ιδιαιτερότητα της φετινής Λευκής Νύχτας στην Καλαμάτα συνέπεσε με την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο που είναι η πιο λαμπρή πανσέληνος του Αυγούστου

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του κόσμου προσέλκυσαν τα καταστήματα με είδη τεχνολογίας καθώς και καταστήματα με ρούχα και παπούτσια.

Η Λευκή νύχτα της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας απέδειξε ότι δικαιότατα κατέχει τα βασιλικά σκήπτρα αφού ως τόπος προορισμού η Καλαμάτα προσφέρεται για σύντομες αποδράσεις ακόμα και από την Αθήνα μιας και η απόσταση των 2 ωρών δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο και έτσι δόθηκε η ευκαιρία σε πάρα πολλούς επισκέπτες να κάνουν την βόλτα τους, να διασκεδάσουν, και σε συνδυασμό και με τις εκπτώσεις και προσφορές που είχαν τα μεγάλα πολυκαταστήματα προσέλκυσαν που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον εκατοντάδων επισκεπτών.

Παντού υπήρχαν εκδηλώσεις και events` που τράβηξαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών που διήρκεσαν μέχρι σχεδόν τα ξημερώματα.

Ραντεβού του χρόνου στην 4η λευκή Νύχτα Καλαμάτας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.