Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Φιλιατρά: Αδέσποτα σκυλιά επιτεθηκαν σε Ατομο με Ειδικές ανάγκες.

Γλύτωσε την ζωή του από την ηλεκτροπληξία και παραλίγο να την χάσει από αδέσποτα σκυλιά...!!!!

Μια πολύ δυσάρεστη περιπέτεια έζησε σήμερα το μεσημέρι ένας 52χρονος συμπολίτης μας αφού έπεσε θύμα επίθεσης 5-6 αδέσποτων σκυλιών που βγήκαν όλα μαζί από το πάρκο της Βλαχέρνας.

Όπως μας περιέγραψε το γεγονός, το θύμα της επίθεσης ερχόταν με .....

τα πόδια απ το σπίτι του προς την πλατεία.
Στο ύψος του πάρκου της Βλαχέρνας άκουσε γαβγίσματα και ταυτόχρονα έκαναν την εμφάνιση τους 5-6 σκυλιά τα οποία του επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις και τον έριξαν κάτω χτυπώντας το κεφάλι του στο πεζοδρόμιο.
Ο ίδιος δεν μπορούσε να αντιδράσει και ιδιαίτερα καθώς λόγω παλαιότερου ατυχήματος με ηλεκτροπληξία προ δυόμιση ετών, οι γιατροί είχαν ακρωτηριάσει και τα δύο του χέρια προκειμένου να σωθεί η ζωή του.

Τα χειρότερα αποτράπηκαν την ώρα που ενώ όλα τα σκυλιά ήταν επάνω του απειλώντας την ζωή του, κάποιο παιδί με μηχανάκι που περνούσε τυχαία από το σημείο, είδε το σκηνικό και κατέβηκε και κυνήγησε τα σκυλιά αποτρέποντας τα χειρότερα για τον συμπολίτη μας.

Μετά την επίθεση και με τα αίματα επάνω του, διακομίσθηκε άμεσα στο Κ. Υ. Φιλιατρών όπου ο γιατρός διαπίστωσε "θλαστικό τραύμα τριχωτού κεφαλής" και προχώρησε στην συρραφή του.

Δυστυχώς μετά από αυτή την περιπέτεια του 52χρονου ήρθε ξανά στην επιφάνεια το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει στα Φιλιατρά με τα αδέσποτα σκυλιά.
Αδέσποτα σκυλιά όμως που οι άνθρωποι αφήνουμε ελεύθερα όταν δεν μας κάνουν για παιχνίδια. Για τα αδέσποτα σκυλιά της πόλης μεριμνούν φιλόζωοι που είναι μέλη της Φιλοζωικής Ομάδας Εθελοντών Τριφυλίας και έχει γίνει και προγραμματική σύμβαση του Δήμου Τριφυλίας με τον ΦΟΚ για την διαχείρισή τους.

Μετά το συμβάν, εμείς επικοινωνήσαμε με το μέλος της Φιλοζωικής στην πόλη Κωνσταντίνα Κανελλοπούλου η οποία μας είπε ότι στην πόλη δεν υπάρχουν πολλά αδέσποτα και πως δεν έχει αναφερθεί κάτι συγκεκριμένο για αδέσποτα στο πάρκο της Βλαχέρνας.
Η ίδια θα επιληφθεί του ζητήματος και θα επικοινωνήσει και με τον Δήμο Τριφυλίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.