Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Φιλιατρά: Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης μαγαζιών στον πεζόδρομο

Εξιχνιάστηκε από την ασφάλεια Καλαμάτας η υπόθεση με την διάρρηξη αρκετών καταστημάτων στον πεζόδρομο και αλλού στα Φιλιατρά που έγινε τα ξημερώματα της 30ης Απριλίου 2015.

Σύμφωνα με πληροφορίες .....

του Φιλιατρά News δράστες είναι ένας 22χρονος Βούλγαρος και ένας 19χρονος Αλβανός. Οι πληροφορίες που είχαν συλλέξει όλο αυτλο το διάστημα τα αστυνομικά τμήματα Φιλιατρών και Γαργαλιάνων ήταν σημαντικά για να οδηγήσουν την ασάλεια Καλαμάτας στους ενόχους.

Τα δυο αυτά άτομα είχαν προσαχθεί στην ασφάλεια Καλαμάτας όπου μετά από ανάκριση έσπασαν και ομολόγησαν τις διαρρήξεις.

Η ενημέρώαη από την Αστυνομία


Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με τα Αστυνομικά Τμήματα Φιλιατρών, Γαργαλιάνων και Καρδαμύλης, δέκα τέσσερις (14) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής σε καταστήματα, στα Φιλιατρά και τους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο αλλοδαποί, ένας (1) 19χρονος, υπήκοος Αλβανίας και ένας (1) 22χρονος, υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 26.4.2015 έως την 2.5.2015, είχαν διαρρήξει εννέα (9) καταστήματα στα Φιλιατρά Μεσσηνίας και τέσσερα (4) καταστήματα στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, ενώ είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν και ένα (1) κατάστημα στα Φιλιατρά Μεσσηνίας.

Συνολικά, από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει, χρήματα, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, εργαλεία, τσιγάρα, οινοπνευματώδη ποτά κ.α., που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -4.000- ευρώ , σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.