Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Τσίπρας: Εθνική διαπραγμάτευση με το χρέος στο τραπέζι. Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών το πρωί

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για μία ιστορική απόφαση του ελληνικού λαού, τονίζοντας πως η κυβέρνηση είναι έτοιμη για να δώσει συνέχεια στις διαπραγματεύσεις και να προχωρήσει σε συμφωνία με τους εταίρους της.

Παράλληλα, ο ........

Πρωθυπουργός έκανε λόγο για μία εθνική διαπραγμάτευση και αποκάλυψε πως θα επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ώστε το πρωί της Δευτέρας να πραγματοποιηθεί Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.

Αναλυτικά τόνισε:

“Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Γράψαμε ακόμα μία λαμπρή σελίδα στην ιστορία μας.

Από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους ανεξάρτητα με το τι ψήφισαν. Από σήμερα είμαστε όλοι ένα για να ξανασηκώσουμε την Ελλάδα ψηλά.

Aκόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες η δημοκρατία δεν εκβιάζεται και αποτελεί κυρίαρχη αξία και επιλογή διεξόδου.

Σήμερα Ελληνίδες Έλληνες με δεδομένες τις δυσμενείς συνθήκες κάνατε γενναία επιλογή. Δεν μου δίνετε εντολή ρήξης με την Ευρώπη. Έχω τη συναίσθηση ότι μου δίνετε μία εντολή για επίτευξη συμφωνίας. Υπάρχουν βιώσιμες λύσεις.

Ο λαός απάντησε στο σωστό ερώτημα και όχι στο «μέσα ή έξω από το ευρώ». Ο λαός απάντησε ότι θέλει την Ευρώπη της αλληλεγγύης

Άμεση προτεραιότητα μας η ομαλή λειτουργία των τραπεζών. Έχουμε αξιόπιστο σχέδιο μεταρρυθμίσεων και χρηματοδότησης. Θα βρίσκεται στη διαπραγμάτευση το θέμα τους χρέους”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.