Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Νέο Διάγγελμα Τσίπρα. Επιμένει σε Δημοψήισμα. Πλέον είναι επικίνδυνα Επικίνδυνος!!!

ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ εμφανίστηκε να είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας καθώς πριν λίγα λεπτά σε νέο του διάγγελμα στον Ελληνικό λαό, φάνηκε να μην έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΓΝΩΣΗ για την κατάσταση που έφερε ο ίδιος την χώρα με την πολιτική του.

Δεν έχει καμία απολύτως επίγνωση για το ......

ότι η χώρα μας κινδυνεύει να οδηγηθεί σε ένα χάος που ο ίδιος προκάλεσε.
Τα χρήματα από τις τράπεζες τελειώνουν.
Δημιούργησε μια απαράδεκτη κατάσταση με εικόνες ντροπής έξω από τις τράπεζες με ουρές και ταλαιπωρία. ΣΚΗΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ για τους απόμαχους της δουλειάς αλλα και ΑΗΔΙΑΣ ταυτόχρονα για τους κυβενώντες.
Τα καύσιμα με τον πανικό που ο ίδιος και η κυβέρνηση του προκάλεσαν σε λίγο θα αρχίσουν να τελειώνουν.
Η αγορά έχει στερεύσει από ρευστό.
Και τώρα, σαν να μην τρέχει τίποτα, βγαίνει και αντί να δηλώσει ότι ματαιώνει το δημοψήφισμα που προκήρυξε για να αποφύγει τις δικές του ευθύνες, δείχνοντας μια πρωτοφανή εμμονή, εξακολουθεί να θέλει δημοψήφισμα.

Είναι φανερό εκ του μέχρι τώρα αποτελέσματος, (γιατί τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος) ότι ο πρωθυπουργός εκτελεί κρυφό σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από το Ευρώ και την Ευρωπαϊκή ένωση. Δεν υπάρχει καμία άλλη εξήγηση για την εμμονή του σε ένα δημοψήφισμα για μια πρόταση η οποία πλέον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ από χθες την Μια τα ξημερώματα της 1ης Ιουλίου που το πρόγραμμα του ΔΝΤ ΤΈΛΕΙΩΣΕ.

Πιθανόν ο κ. Πρωθυπουργός να πιστεύει ότι είναι ακόμα πρόεδρος του 15μελούς συμβουλίου του σχολείου του και νομίζει ότι τσακώνεται με τον λυκειάρχη του.
Δυστυχώς όμως γι αυτόν είναι αυτός που έχει στα χέρια του την τύχη 11 εκατομμυρίων Ελλήνων, και μίας χώρας.
Με την αδιαλλαξία του, την στενοκεφαλιά του (κρίμα που είναι και νέος άνθρωπος) και το πείσμα του οδηγεί την Ελλάδα στην καταστροφή. ήδη η ζημιά που προκάλεσε είναι μεγάλη.

Ακούγοντας το διάγγελμα του καταλαβαίνει κανείς το παραλήρημα που τον έχει πιάσει

Το Video μιλά από μόνο του.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.