Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Στις πρώτες 20 θέσεις της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ επανεκλέχτηκε η Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου και 2η στις γυναίκες

Η Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου επανεκλέχτηκε μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της Κυριακής 7 Ιουνίου στο πλαίσιο του 10ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη.

Σημειώνεται ότι η ......

Νάντια εκλέχτηκε 19η στη γενική κατάταξη των μελών της ΚΠΕ και 2η στις γυναίκες με 315 ψήφους, ενώ πρώτη γυναίκα εκλέχτηκε η Συλβάνα Ράπτη με 317 ψήφους.

Με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης μετά το πέρας του Συνεδρίου, η Νάντια Γιαννακοπούλου ευχαρίστησε τους Συνέδρους για την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους και δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Εν όψει των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, προχωράμε ενωμένοι και δυνατοί για την μετεξέλιξη του Κινήματος και την ενδυνάμωση της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης.

Με αξιόπιστο πολιτικό και προγραμματικό λόγο, βαδίζουμε γερά προς την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ και κάνουμε την υπέρβαση, με καθαρές λύσεις, χωρίς ισορροπίες, συμβιβασμούς και αμφισημίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.