Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Φιλιατρά: Σκουπιδότοπος έχει γίνει ο χώρος πίσω απο το ξερό γήπεδο ποδοσφαίρου. [ Φωτό - Video ]

Σε σκουπιδότοπο έχεουν μετατρέψει για μία ακόμα ορά τον χώρο πίσω από το ξερό γήπεδο Φιλιατρών που έχει παραχωρηθεί στον Ιππικό Όμιλο Τριφυλίας.

Σύμφωνα με καταγγελία .....

αναγνώστη μας, εκεί έχουν μεταφερθεί για πολλοστή φορά μπάζα, κλαριά, σκουπίδια, μέχρι και κομμάτια γυψοσανίδων και ψευδοροφών μετατρέποντας τον χώρο σε νέα χωματερή.
Το Φιλιατρά News έκανε αυτοψία στον χώρο και εφόσον διαπιστώθηκε την ορθότητα της καταγγελίας, επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο τους Τοπικού Συμβουλίου κ. Φαρμάκη Παναγιώτη και του ζητήσαμε να μεταβεί στον χώρο.

Ο κ. Φαρμάκης. μετέβη άμεσα στον χώρο που του υποδείξαμε και εκεί τον ενημερώσαμε για την καταγγελία που λάβαμε και τα πλάνα που καταγράψαμε.
Για μια ακόμα φορά ο κ. Φαρμάκης εξέφρασε την έκπληξη του για το κατάντημα του χώρου ενω μας διαβεβαίωσε ότι έχει καθαριστεί πολλές φορές και ξεκίνησε άμεσα την επικοινωνία με συνεργεία του Δήμου προκειμένου να καθαριστεί ο χώρος ενω αποκαλύφθηκε και διαρροή νερού την οποία θα αναλάβουν το συνεργείο υδραυλικών του Δημου.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Φιλιατρά News ο κ. Φαρμάκης είπε ότι τα απαράδεκτα αυτά πράγματα τα κάνουν συμπολίτες μας. Ο χώρος έχει καθαριστεί πολλές φορές, και όλο τα ίδια γίνονται.
Επεσήμανε ότι παρά τις εκκλήσεις του Δήμου για καθαρή ή πόλη, οι ίδιοι οι πολίτες δημιουργούν αυτές τις καταστάσεις.

Δείτε το Video



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.