Κυριακή 10 Μαΐου 2015

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΘΛΗΣΗΣ

Σαν πολίτης μιας χώρας σαν την Ελλάδα σε αυτές τις σύνθετες εποχές που ζούμε δεν θα μπορούσαμε να πούμε τίποτα άλλο από ένα «πάλι καλά» που υλοποιούνται ακόμα τέτοια έργα, πάλι καλά που ασχολιόμαστε με περιοχές σαν το Κοπανάκι που έχει προσφέρει και αυτό στον αθλητισμό της Τριφυλίας, αλλά σαν πολίτης των Φιλιατρών δεν μπορώ για άλλη μια φορά να μη πω το παράπονό μου για την υπονόμευση της πόλης μας ευχαριστώντας το Filiatra News που μου δίνει αυτό το σκαλοπάτι.

Από ότι καταλάβατε στις ......

δηλώσεις του κ. Κανελλόπουλου ούτε ένα ευρώ δεν θα πέσει στα Φιλιατρά, και όσον αφορά τη παιδική χαρά του παιδικού σταθμού το παρουσιάζετε σαν να μας έχετε κάνει χάρη κιόλας.

Όσον αφορά το τελευταίο σχόλιο για τα γήπεδα καλύτερα να μη το βάζατε προκειμένου να καλύψετε την αδιαφορία για το γήπεδο ποδοσφαίρου των Φιλιατρών και όχι μόνο, στις δυνατότητές σας δεν είναι σίγουρα να καλύψετε μεγάλα κενά (μάλλον αδιανόητα) που υπάρχουν σε αθλητικές εγκαταστάσεις στα Φιλιατρά, αλλά όταν επανειλημμένα έχουν ενοχλήσει παράγοντες των Φιλιατρών να χτυπήσετε πόρτες σε ανώτερα κλιμάκια, έχουν βρει και τις πόρτες του δήμου τους κλειστές.

Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρουν οι δημότες των Φιλιατρών είναι ώρα να το μάθουν, τα Φιλιατρά τελικά τουλάχιστον στον αθλητικό τομέα είναι καταδικασμένα;

Ποιος υποκινεί τα «αρραβωνιάσματα» των ομάδων;
Και που αποσκοπούν;

Πιστεύω από την άλλη όλα αυτά που βλέπουμε όλοι μας, να είναι ιδέα μας, γιατί τα Φιλιατρά είναι αγανακτισμένα και να είναι η τελευταία χρονιά που νοιώθουμε αποκομμένοι από το δήμο Τριφυλίας γιατί και η υπομονή έχει και τα όριά της.

Ας αναλάβουμε λοιπόν αμφότεροι τις ευθύνες μας για να βρουν και τα παιδιά μας κάτι καλύτερο. Ας μην έχουν και εκείνα τα ίδια όνειρα με εμάς.

Π.Κ.

ΣΧΟΛΙΟ
ΤΑ σχόλια και οι απόψεις του Αναγνώστη μας αναφέρονται στο δημοσίευμα με τον Ζαχαρία Κανελόπουλο για τα Εργα που ξεκινούν τις επόμενες ημέρες σε παιδικούς σταθμούς και κέντρα άθλησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.