Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Από τον Απρίλιο του 2015, ορισμένες παλιότερες εφαρμογές του YouTube δεν θα υποστηρίζονται

Αν δείτε αυτό το βίντεο στις ροές βίντεο της εφαρμογής σας YouTube, τότε η συσκευή σας ανήκει σε αυτές που επηρεάζονται. (Σημείωση: Αν το βίντεο εμφανιστεί απροσδόκητα σε ένα πρόγραμμα περιήγησης, σημαίνει ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα χρησιμοποιεί μια παλιότερη μέθοδο.....

πρόσβασης σε βίντεο του YouTube.)

Καθώς αναβαθμίζουμε το YouTube Data API για να προσφέρουμε περισσότερες δυνατότητες, από τις 20 Απριλίου 2015 θα ξεκινήσουμε την απενεργοποίηση της παλιότερης έκδοσης. Ως εκ τούτου, η τρέχουσα εφαρμογή YouTube δεν θα λειτουργεί σε συγκεκριμένα μοντέλα συσκευών που κατασκευάστηκαν έως και το 2012.

Θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε τις προσπάθειές μας στη βελτίωση της επίσημης εφαρμογής YouTube για την τηλεόραση, που διατίθεται στις περισσότερες smart TV, σε συσκευές Blu-ray, παιχνιδοκονσόλες, συσκευές μετάδοσης ροής και αποκωδικοποιητές (π.χ. Virgin Media, BSkyB Now TV Box, TiVo) με έτος κατασκευής το 2013 και μετά. Δείτε τη λίστα με τους συνεργάτες συσκευών εδώ.

Πώς μπορώ να συνεχίσω να χρησιμοποιώ το YouTube στις συσκευές που επηρεάζονται;

Εάν η συσκευή σας υποστηρίζει το iOS 6 ή μεταγενέστερη έκδοση, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή YouTube από το App Store. Αν όχι, για να μπείτε στο YouTube, μεταβείτε στο m.youtube.com από το πρόγραμμα περιήγησης για κινητά.

Αν χρησιμοποιείτε Apple TV 3ης γενιάς, μπορείτε να αποκτήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής YouTube ενημερώνοντας το λογισμικό σας:
Επιλέξτε Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού
Αν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση, κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη και εγκατάσταση
Αν χρησιμοποιείτε Apple TV 2ης γενιάς ή παλιότερη έκδοση, δυστυχώς προς το παρόν δεν υπάρχει τρόπος να παρακολουθήσετε YouTube από αυτές τις συσκευές.

Αν χρησιμοποιείτε μια συσκευή με Google TV έκδοσης 3 ή 4, τότε μπορείτε να απολαύσετε την εφαρμογή YouTube από τις 20 Απριλίου 2015 και μετά, αρκεί να την αναβαθμίσετε. Για να δείτε την έκδοση Google TV που διαθέτετε, επιλέξτε Ρυθμίσεις > Υποστήριξη πελατών > Έκδοση Android.

Για να αναβαθμίσετε την εφαρμογή σας YouTube:
Ανοίξτε το Play Store από τη συσκευή Google TV
Συνδεθείτε με τον προσωπικό σας Λογαριασμό Google
Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ενημερώσετε την εφαρμογή
Αν έχετε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού στη smart TV σας ή στην παιχνιδοκονσόλα σας με υποστήριξη flash ή/και HTML5, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το YouTube από τη διεύθυνση www.youtube.com στο πρόγραμμα περιήγησης.

Αν χρησιμοποιείτε Roku 3 ή Roku Streaming Stick, μπορείτε να αποκτήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής YouTube, απενεργοποιώντας και ενεργοποιώντας ξανά τη συσκευή σας. Για να απενεργοποιήσετε το Roku σας, απλώς αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας από το πίσω μέρος της συσκευής. Συνδέστε ξανά το καλώδιο τροφοδοσίας για να ενεργοποιήσετε το Roku και θα έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή YouTube.

Εξακολουθείτε να έχετε τη δυνατότητα εγγραφής σε τροφοδοσίες RSS για κανάλια και συνδρομές του YouTube.

Πολλά προγράμματα ανάγνωσης RSS, όπως τα Feedly, Inoreader και NewsBlur ήδη χρησιμοποιούν τις νέες εκδόσεις για τις υπάρχουσες τροφοδοσίες του YouTube. Αν χρησιμοποιείτε κάποιο από τα παραπάνω, δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο.

Συσκευές που επηρεάζονται

Επιλεγμένες συσκευές που κατασκευάστηκαν έως και το 2012, όπως:
Τηλεοράσεις και Blu-ray Disc της Sony
Τηλεοράσεις και Blu-ray Disc της Panasonic

Sony Playstation Vita
Συσκευές με παλιότερες εκδόσεις iOS (έως και iOS 5)
Παλιότερα Apple TV (1ης και 2ης γενιάς)
Παλιότεροι αποκωδικοποιητές (π.χ. DirectTV)

Συσκευές που δεν επηρεάζονται
Android (κατεβάστε την εφαρμογή YouTube από το Google Play Store)
Apple iPhone/iPad με iOS 6 ή μεταγενέστερη έκδοση (κατεβάστε την εφαρμογή YouTube από το App Store)
Apple TV (μοντέλο 3ης γενιάς με 1080p ή νεότερη έκδοση)
Google TV (έκδοση 3 και 4)

Android TV
Οι περισσότερες smart TV και συσκευές αναπαραγωγής Blu-ray που κατασκευάστηκαν από το 2013 και μετά
Συσκευές μετάδοσης ροής, όπως Roku, Western Digital, Chromecast
Αποκωδικοποιητές, όπως Virgin Media, BSkyB Now TV Box, TiVo, J:Com
Παιχνιδοκονσόλες: PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Wii, Wii U, 3DS
Επιτραπέζιοι υπολογιστές, φορητοί υπολογιστές ή άλλες συσκευές (Mac, PC, κ.λπ.) με πρόγραμμα περιήγησης στον ιστό που υποστηρίζεται από το www.youtube.com
Τηλέφωνα, tablet ή άλλες συσκευές (Kindle, Windows Phone, Blackberry, Nokia, Android, iOS κ.λπ.) με πρόγραμμα περιήγησης στον ιστό που υποστηρίζεται από το m.youtube.com

https://support.google.com/youtube/answer/6098135?hl=el



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.