Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Έδειξε τους διαδόχους στη Μεσσηνία ο Αντώνης Σαμαράς

Έβγαλε είδηση, χθες, «ο Μικροπολιτικός» στα ΝΕΑ, με αφορμή την περιοδεία του Αντώνη Σαμαρά σε Τριφυλία και Πυλία.

Όπως αναφέρει .....

το σχετικό σχόλιο: «Μια επιθεώρηση των έργων στο φράγμα των Φιλιατρών, που θα σωρεύει βρόχινο νερό για την άρδευση του κάμπου της Τριφυλίας, αλλά και η επίσκεψή του στον αναπαλαιωμένο βυζαντινό ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στους γειτονικούς Χριστιανούς, έδωσαν την ευκαιρία χθες (σ.σ. προχθές) το μεσημέρι στον Αντώνη Σαμαρά να αναδείξει την ιδιότητα του (μοναδικού) γαλάζιου βουλευτή στη Μεσσηνία.

Είναι μια κατάσταση που προκαλεί τριβές στις κομματικές οργανώσεις της Ν.Δ. στο νομό και φέρνει σε τροχιά σύγκρουσης με την ηγεσία τους πρώην βουλευτές Γιάννη Λαμπρόπουλο και Δημήτρη Σαμπαζιώτη.

Ιδίως με τον πρώτο, που θα βρισκόταν και σήμερα στη Βουλή, εάν ο Σαμαράς είχε επιλέξει να κρατήσει την έδρα της Β΄ Θεσσαλονίκης. Πληροφορούμαι, ωστόσο, ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ., όχι μόνο δε θα επιδιώξει να στηθούν γέφυρες με τους χαμένους της μεσσηνιακής κάλπης, αλλά προβάλλει με κάθε ευκαιρία και τη διάδοχη κατάσταση που προετοιμάζει για το νομό.

Όπως στη χθεσινή (σ.σ. προχθεσινή) περιοδεία, που είχε κοντά του το σαμαρικό δήμαρχο Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα, αλλά, κυρίως, τον πολιτευτή και συνεργάτη του Μίλτο Χρυσομάλλη»

Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.