Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο η Βίκυ Σταμάτη

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο, κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό της.

Σε τρεις βάρδιες,.....

σωφρονιστικοί υπάλληλοι φρουρούσαν τη Βίκυ Σταμάτη. Τα κλειδιά τα κρατούν οι φρουροί, δήλωσε ο πρόεδρος του Δρομοκαΐτειου Ψυχιατρικού Νοσοκομείου, Ισίδωρος Πρώιος, αναφερόμενος στην απόδρασή της από το νοσοκομείο, μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα Mega.

Μίλησα χθες μαζί της, μετά την απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισης, δήλωσε ο ένας εκ των συνηγόρων της, Φρ. Ραγκούσης, στην ίδια εκπομπή. Ο ίδιος ανέφερε ότι κατά τη συνομιλία τους, τού είπε: «Εγώ δεν πρόκειται να πεθάνω τρελή και εγκαταλελειμμένη στο Δρομοκαΐτειο. Το μόνο που θέλω είναι να είμαι κοντά στο παιδί μου».
Ένορκη διοικητική εξέταση αναμένεται να διαταχθεί, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες απόδρασης της Βίκυς Σταμάτη.

Έκκληση στη Βίκυ Σταμάτη να επιστρέψει στο Δρομοκαΐτειο, απηύθυναν η μητέρα της Γεωργία και ο αδελφός της Παναγιώτης Σταμάτης, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega», ενώ εξέφρασαν φόβους για τη ζωή της. Έκκληση στη Βίκυ Σταμάτη να επιστρέψει στο Δρομοκαΐτειο, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, έκαναν και οι συνήγοροί της, Αλέξης Κούγιας και Φραγκίσκος Ραγκούσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.