Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Ευχαριστήριο από τον Δήμο Τριφυλίας

Ο Δήμος Τριφυλίας, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου, η Τ. Κ. Σιδηροκάστρου ο Σύνδεσμος Σιδηροκαστριτών, συνδιοργανωτές της εκδήλωσης της 21ης Μαρτίου 2015 στο Σιδηρόκαστρο ευχαριστούν θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωσή της.

Οι εκδηλώσεις για .....

την επέτειο της 25ης Μαρτίου, με την αναβίωση του εθίμου των λαμπαδηφοριών, στο Σιδηρόκαστρο λαμβάνουν από φέτος Παντριφυλιακό χαρακτήρα.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους τον Σύλλογο «Ελληνομνήμονες» και το Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών, το Σύλλογο Γυναικών Σιδηροκάστρου «Η Εστία» και όλες τις γυναίκες που συμμετείχαν στην προετοιμασία και τη διανομή τοπικών εδεσμάτων, το κρεοπωλείο του κ. Νικόλαου Παναγιωτόπουλου στα Φιλιατρά για την χορηγία του, την καθηγήτρια κα Δήμητρα Παπαντωνοπούλου και τους μαθητές του Γυμνασίου Κυπαρισσίας, τις κ.κ. Μαρία Αντωνοπούλου και Ουρανία Φιλντίση για την προσφορά τους και τέλος τα ΜΜΕ που παρέστησαν και ¨κάλυψαν¨ την εορτή.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Πέτρος Τατούλης, η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Ελένη Αλειφέρη, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Αντωνία Μπούζα, ο Ταξίαρχος της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Διαμαντής Μητρόπουλος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Λούτος, ο γραμματέας και ο ταμίας της Μεσσηνιακής Αμφικτιονίας κ. Παναγιώτης Μπαζίγος και κ. Ιωάννης Πράνταλος αντίστοιχα, ο πολιτευτής κ. Μίλτος Χρυσομάλλης, ο κ. Παναγιώτης Αλευράς, ο τέως Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Μπακούρος, και ο κ. Γεώργιος Θεοδωρακόπουλος πρόεδρος του Συλλόγου Πτέρης.

Σε όλους αυτούς αλλά και σε όλο τον κόσμο που τίμησαν με την παρουσία τους την σημαντική αυτή εορτή του Δήμου μας, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.