Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ευχαριστήριο Μήνυμα από τον Μίλτο Χρυσομάλλη

Όπως πάντα, έτσι και τον τελευταίο μήνα, τόσο ο Πρόεδρος όσο και όλοι μας, δώσαμε μία πολύ σημαντική μάχη για να διασφαλίσουμε την ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας. Ο Ελληνικός λαός ανέθεσε στο ΣΥΡΙΖΑ το δύσκολο έργο της διακυβέρνησης της χώρας σε αυτές τις κρίσιμες συνθήκες. Εύχομαι στη νέα κυβέρνηση να πετύχει στο δύσκολο έργο της.

Το εκλογικό αποτέλεσμα μας στενοχωρεί και μας ........

προβληματίζει όλους. Ωστόσο, παρά το γενικό κλίμα, καταφέραμε στο Νομό να κρατήσουμε όρθια την Παράταξη. Με τη συμβολή πρωτίστως του Προέδρου μας, Αντώνη Σαμαρά. Με τη συμβολή του υπουργού και επί χρόνια βουλευτή Μεσσηνίας, Γιάννη Λαμπρόπουλου. Πάνω από όλα με την προσφορά της καθεμιάς και του καθενός ξεχωριστά. Όμως, είναι στοιχείο πολιτικής ωριμότητας όλων να αποδεχόμαστε τα αποτελέσματα.
Η παράταξη έχει μέλλον. Ο τόπος μας έχει μέλλον. Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανένας.
Προσωπικά, ευχαριστώ όλους εκείνους, τις Μεσσήνιες και τους Μεσσήνιους, που πίστεψαν ότι μπορώ να είμαι εγώ αυτός που θα εκπροσωπήσει τον Τόπο μας στο κοινοβούλιο. Η εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου αυξήθηκε.

Ευχαριστώ όλους όσους έκαναν τη δική μου μάχη δική τους. Η βοήθεια τους είναι ανεκτίμητη.
Η Μεσσηνία και η ΝΔ θα εκπροσωπηθούν άξια και δυναμικά από τον Πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά, όπως έκανε όλα αυτά χρόνια. Άλλωστε, δεν έπαψε ποτέ, στην ψυχή του και στον πολιτικό του Βίο να είναι Βουλευτής Μεσσηνίας. Και ήταν κοινή πεποίθηση ότι δεν θα εγκαταλείψει ποτέ τους ανθρώπους που τον στήριξαν και τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Την ίδια άποψη και πεποίθηση την είχα και στις εκλογές του Ιουνίου του 2012. Όσο σκληρό και αν είναι, παράλληλα είναι μεγάλη τιμή να επιλέγει την έδρα σου ο Πρόεδρος του κόμματος.

Στη Μεσσηνία, όλοι οι Πολιτευτές και τα στελέχη, θα συνεχίσουμε να κρατάμε ψηλά τη σημαία. Φωνές αμφισβήτησης δεν χωράνε σε αυτή τη μάχη, γιατί πληγώνουν πρώτα από όλα την ίδια την Παράταξη.

Από σήμερα κιόλας, συνεχίσουμε να πολιτευόμαστε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα για να διασφαλίσουμε την Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας.
Κοιτάμε μπροστά, με ψηλά το κεφάλι.

Μίλτος Χρυσομάλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.