Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Μήνυμα για τις εκλογές από την Αντωνία Μπούζα - Κωνσταντέλου

Οι μέρες για τις εκλογές πλησιάζουν και όλοι μας πρέπει με σύνεση, σκέψη για το μέλλον, τις προοπτικές της πατρίδας μας και τη σταθερότητα στη Χώρα μας να αποφασίσουμε ποιο δρόμο θέλουμε να ακολουθήσουμε.

Το δρόμο του λαϊκισμού, των .....

υπερβολών,των αδιεξόδων και της περιπέτειας η το δρόμο που εγγυάται τη σταθερότητα,την ανάπτυξη, την ευρωπαϊκή μας προοπτική και την οικονομική ασφάλεια μέσα στην ισχυρή συμμαχία της ευρωπαϊκής ένωσης;
Ο εμφανής μεγαλοϊδεατισμός Τσίπρα πως δήθεν θα ηγηθεί της αλλαγής στους ευρωπαϊκούς συσχετισμούς, βασίζεται μεν στην ανάγκη του για δική του επιβεβαίωση κινδυνεύει όμως να έχει σαν αποτέλεσμα την ελληνική περιθωριοποίηση.

Βρισκόμαστε στο τέλος του δύσκολου δρόμου, δεν επιτρέπονται πισωγυρίσματα, δεν επιτρέπονται περιπέτειες με τις ζωές των Ελλήνων.
Η Ν.Δ. πήρε δύσκολες αποφάσεις, αλλά είναι η μόνη πολιτική δύναμη που εγγυάται το ευρωπαϊκό μέλλον μας και δεν επιλέγει τον εύκολο δρόμο των ψεμάτων και των παροχών που βασίζονται μονο στη συνθηματολογία και όχι στην πραγματικότητα
Φιλ οι μου η απόφαση για το μέλλον όλων μας, είναι στα χέρια σας.

Σ αυτές τις εκλογές ας κάνουμε όλοι τις αναγκαίες υπερβάσεις ξεπερνώντας καθεστωτικές αντιλήψεις και εμμονές.
Ας κάνουμε ένα βήμα προς το μέλλον με ανθρώπους που έχουν συνεπή πορεία , έχουν δείξει ότι ξέρουν να αγωνίζονται, είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας και δεν θα σας γυρίσουν ποτέ την πλάτη.

ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Ν.Δ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.