Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Δήλωση Δημήτρη Σαμπαζιώτη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους πολίτες που δεν παρασύρθηκαν από τους κήρυκες των εύκολων λύσεων και ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία και ιδιαίτερα όλους όσοι στήριξαν την υποψηφιότητά μου σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία τόσο για τη Χώρα και την παράταξη όσο και για εμένα. Σας ευχαριστώ όλους σας προσωπικά για τον όμορφο αγώνα που δώσαμε.

Ευχαριστώ όλους όσους .....

επιβραβεύσατε την αταλάντευτη κομματική μου πορεία παρόλη την λάσπη που δέχθηκα, και με τιμήσατε για μια ακόμη φορά με την εμπιστοσύνη σας, στηρίζοντας τον αγώνα μου που ήταν κυρίως αγώνας αξιοπρέπειας. Ευχαριστώ επίσης και όσους, αν και δεν με ψήφισαν, είχαν ένα καλό λόγο να πουν για μένα και μάλιστα δημόσια.

Η Νέα Δημοκρατία έδωσε έναν δύσκολο αγώνα, επέλεξε το δρόμο της ευθύνης και είπε την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Το εκλογικό αποτέλεσμα μας στενοχωρεί, αλλά όλοι οφείλουμε να το σεβαστούμε. Όσο κι αν με χωρίζει άβυσσος από τις ιδέες και τους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ, εύχομαι ειλικρινά η νέα κυβέρνηση να δικαιώσει τις προσδοκίες των πολιτών, για το καλό της πατρίδας.

Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες προέχει η ενότητα και η ανασύνταξη της παράταξης. Δεν υπάρχει χρόνος για γκρίνια εσωστρέφεια και μεμψιμοιρία. Ο αγώνας της αλήθειας και της ευθύνης που πρεσβεύει η Νέα Δημοκρατία πρέπει να συνεχιστεί.

Να είστε σίγουροι ότι αντλώντας κουράγιο και δύναμη από εσάς θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το μέλλον που όλοι θέλουμε και που μας αξίζει. Σας διαβεβαιώνω πως θα παραμείνω πάντοτε πιστός στην μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη και μπροστάρης στους δύσκολους αγώνες που έπονται.


Δημήτρης Σαμπαζιώτης
Υποψήφιος Βουλευτής Μεσσηνίας Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.