Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Οι «δικαιολογίες» του υπουργείου Ανάπτυξης για ποιο λόγο δεν πέφτει η τιμή της βενζίνης

Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας , παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις τόσο των διεθνών όσο και τη διαμόρφωση των λιανικών τιμών πώλησης των υγρών καυσίμων μέσω του Παρατηρητηρίου Τιμών Υγρών καυσίμων της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή (www.fuelprices.gr).

Αυτά αναφέρει το ......

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 2-12-2014 ]

Φιλιατρά: Σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα μπαίνει από σήμερα η πόλη.


Σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα μπαίνει σιγά σιγά η πόλη των Φιλιατρών, καθώς από χθες ξεκίνησαν να τοποθετούνται στα δέντρα γύρω γύρω από την πλατεία Καποδίστρια Χριστουγεννιάτικοι φωτοσωλήνες προκειμένου να δώσουν ένα πιο εορταστικό τόνο στις ημέρες που έρχονται.

Η δράση αυτή που είναι μια συνεργασία ανάμεσα σε .......

Άγγελος Χρονάς: Ο σεβασμός της καθημερινότητας των ΑμεΑ δείχνει τον πολιτισμό μας

Η 3η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί από το 1992 ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Είναι μία μέρα που δεν πρέπει να την θεωρούμε μέρα γιορτής ή με επετειακό χαρακτήρα.
Αλλά αντίθετα η μέρα αυτή πρέπει να αποτελεί μέρα συνειδητοποίησης και κατανόησης πως τα Άτομα με Αναπηρία δεν είναι κατώτερα από τα άτομα χωρίς Αναπηρία αλλά ίσα. Ίσως λίγο διαφορετικά αλλά ίσα.

Η αλλαγή σκέψης, νοοτροπίας και .....

Μήνυμα από τον Γιάννη Μερκούρη για την Διεθνή Ημέρα ατόμων με ειδικές ανάγκες

Η 3η Δεκεμβρίου, Διεθνής ημέρα των Ατόμων με αναπηρία, υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις όλων προς τα άτομα αυτά, τη δημιουργία δηλαδή κατάλληλων συνθηκών κι υποδομών, την παροχή ίσων ευκαιριών στη μόρφωση και στην απασχόληση.

Στις σημερινές συνθήκες .......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 3ης Δεκεμβρίου 2014

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα