Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 1-12-2014 ]

ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΜΕ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ...

Έτοιμοι να τελειώνουν με Σαμαρά , Βενιζέλο οι δανειστές. Σχέδιο ανατροπής του πρωθυπουργού με την ίδια μέθοδο που έφαγαν τον Γιώργο Παπανδρέου. Γνωστή η συνταγή και πολύ πετυχημένη.Με τον Βενιζέλο ασχολήθηκε το ΔΝΤ δίνοντας την εντολή εξόντωσης του στον άσπονδο και ορκισμένο εχθρό του τον πρώην πρωθυπουργό. Δεν τους χρειάζονται πλέον οι διεθνείς τοκογλύφοι.

Τους χρησιμοποίησαν .....

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Υψίστης σημασίας το έργο του οξυγόνου ιατρικής χρήσης

Με ταχείς ρυθμούς προχωρά το μεγάλο και πρωτοποριακό έργο της παραγωγής οξυγόνου ιατρικής χρήσεως στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Πρόκειται για έργο υψίστης σημασίας που η αποδοχή και η υλοποίησή του και από άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας θα «γλιτώσει» το Ελληνικό Δημόσιο από εκατομμύρια ευρώ.
Η πορεία των εργασιών .....

Πυροβολισμοί στο Δώριο Μεσσηνίας. Ενας Τραυματίας

Ένα περιστατικό τρόμου είχαμε πριν λίγα λεπτά στην είσοδο του Δωρίου. Πυροβολισμοί μεταξύ δύο ατόμων για άγνωστη αιτία, έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων.
Πληροφορίες αναφέρουν πως .....

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων της Ελεύθερης ΕΡΤ [ 1-12-2014 ]

Δημιουργείται εθνικό πλαίσιο για τον αγροτουρισμό και τον οινοτουρισμό

«Με την πρόσφατη ψήφιση του ν. 4276/2014 δημιουργείται για πρώτη φορά εθνικό θεσμικό πλαίσιο που αφορά τον αγροτουρισμό καθώς και τον οινοτουρισμό. Με τον οινοτουρισμό επιδιώκουμε και φιλοδοξούμε την προσέγγιση του εσωτερικού και εξωτερικού επισκέπτη σε αμπελουργικές περιοχές όπου παράγονται παραδοσιακά υψηλής ποιότητας οίνοι, σε συνδυασμό πάντα με πλήθος τοπικών πολιτιστικών δραστηριοτήτων, καθώς και την ανάδειξη - διατήρηση του τοπίου και την προστασία του περιβάλλοντος».

Τα παραπάνω τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης .....

Ακόμη χαμηλότερα η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στο 1,45 ευρώ η βενζίνη

Στα χαμηλά επίπεδα των 62 λεπτών το λίτρο, που η αγορά είχε να δει από το 2009, επέστρεψε η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης για τους δικαιούχους του επιδόματος, ανεβάζοντας κατακόρυφα τη ζήτηση που μέσα στην προηγούμενη διετία υποχώρησε σε ποσοστό 70%. Χωρίς το επίδομα η τιμή διαμορφώνεται στο 1 ευρώ το λίτρο και είναι κατά 25% χαμηλότερη από την τιμή έναρξης του 1,25 ευρώ το λίτρο στις 15 Οκτωβρίου.

Οι χαμηλές τιμές ........

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 2ας Δεκεμβρίου 2014

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα