Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Ο οδηγός της Πυροσβεστικής για χριστουγεννιάτικο στολισμό: Τα «δεν» και τα «πρέπει» για την αποφυγή πυρκαγιάς [λίστα]

Μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο λύκειο της Νέας Ιωνίας Βόλου όταν ενώ στόλιζαν μαθητές καραβάκι για τις γιορτές των Χριστουγέννων ξαφνικά τυλίχτηκε στις φλόγες, η Πυροσβεστική Υπηρεσία εξέδωσε συγκεκριμένες οδηγίες προς τους πολίτες για να μην παρουσιαστούν παρόμοια περιστατικά.

Σημειώνεται ότι η σημερινή πυρκαγιά ήταν μικρής εστίας και .......

Διπλασιάζεται το ΦΠΑ σε ξενοδοχεία και καταλύματα

O διπλασιασμός του ΦΠΑ στα ξενοδοχεία -στο 13% από 6,5% που είναι σήμερα- περιλαμβάνεται στα μέτρα που υπέβαλε αργά το Σάββατο το βράδυ στην τριμερή η ελληνική κυβέρνηση σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τις ......

ΕΜΥ: Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού για αύριο και την Τετάρτη

Η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού και προειδοποιεί για ισχυρές βροχές και καταιγίδες από την Τρίτη ενώ από την την Τετάρτη τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα επεκταθούν σε όλη την επικράτεια.

Το έκτακτο δελτίο.....

Πότε θα πληρωθεί η εξισωτική αποζημίωση απο τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Στην πληρωμή για την εξισωτική αποζημίωση, αναφέρθηκε πριν από λίγες ημέρες ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ο κ. Καρασμάνης και όπως έκανε γνωστό ότι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου θα πληρωθούν απο τον ΟΠΕΚΕΠΕ τα υπόλοιπα προηγούμενων ετών και του 2013, ενώ έως το τέλος της χρονιάς θα καταβληθεί και η εξισωτική αποζημίωση του 2014

Συγκεκριμένα μέσα στο πρώτο δεκαπενθήµερο του Δεκεµβρίου θα ......

Πότε θα δοθεί το επίδομα τέκνων του ΟΓΑ και τα πολυτεκνικά επιδόματα

Η τέταρτη και τελευταία δόση για το επίδομα τέκνων και τα λοιπά οικογενειακά πολυτεκνικά επιδόματα του ΟΓΑ θα δοθεί στους δικαιούχους στις 18 Δεκεμβρίου ημέρα Πέμπτη αντί του Ιανουαρίου του επόμενου έτους που προέβλεπόταν αρχικά.

Η προηγούμενη ........

Βάλτα: Στα 3,25 πληρώνει ο συνεταιρισμός τους παραγωγούς ελαιολάδου.

Μετά την πρώτην πώληση των 40 τόνων γνήσιου Extra παρθένου ελαιολάδου, ο Αγροτικός Σύνεταιρισμός Βάλτας προχώρησε σε δεύτερη πώληση, άλλων 50 τόνων Ελαιολάδου και πληρώνει τους παραγωγούς με 3,25 ευρώ το κιλό.

Όπως μας είπε ο .......

Φιλιατρά: Το εφημερεύον φαρμακείο της εβδομάδας

Την εβδομάδα από 01 Δεκεμβρίου έως 07 Δεκεμβρίου 2014 εφημερεύει το φαρμακείο:

Αικατερίνη Βορίση

Tηλ: 2761 0 34 065

Κιν. 694 61 04 914

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.

Info: Από το smartphone σας με κλικ σε κάποιο από τα τηλεφωνικά νούμερα, τα καλείτε απευθείας.