Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Δείτε για ποιό λόγο αποχωρούν ΜΑΖΙΚΑ οι χρήστες του Facebook [ Video ]

Τις τελευταίες ημέρες όλο και περισσότεροι χρήστες του Facebook βλέπουν τις σελίδες τους στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης «μπλοκαρισμένες» και ένα μήνυμα από την εταιρεία με το οποίο τους ζητά να «ανεβάσουν» τα στοιχεία της ταυτότητάς τους, προκειμένου να συνδεθούν και να επανέλθει ο λογαριασμός τους.

Αρχικά, πολλοί ήταν οι πολίτες οι οποίοι μέσω ιστολογίων και άλλων......

Τι πρέπει να κάνεις για να σταματήσει ο σκύλος σου να γαυγίζει;

«Σκύλος που γαβγίζει δεν δαγκώνει». Αυτή είναι μια φράση που την έχουμε ακούσει όλοι μας πάμπολλες φορές. Ίσως να υπάρχει αρκετή δόση αλήθειας σ’ αυτό το διαχρονικό συμπέρασμα. Με λίγα λόγια ο σκύλος αντί να χρησιμοποιεί τα δόντια του χρησιμοποιεί τη φωνή του για να προειδοποιήσει τους ξένους ότι μπήκαν στα χωράφια του.

Όταν όμως πάρει φόρα ....

Λήγουν τα διπλώματα οδήγησης μοτοποδηλάτου σε λίγο καιρό.

Οι κάτοχοι αδειών οδήγησης μοτοποδηλάτου, οι οποίες χορηγήθηκαν από τις Υπηρεσίες Τροχαίας της ελληνικής Αστυνομίας, εντός διετίας από τη θέση σε ισχύ του Π.Δ51/2012 (δηλαδή μέχρι 18-01-2015) πρέπει να
καταθέσουν τις παραπάνω άδειες οδήγησης στις αρμόδιες Υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνών προς αντικατάσταση τους με νέο έντυπο με την υποβολή μόνο του παραβόλου της εκτύπωσης του.

Έτσι οι άδειες οδήγησης μοτοποδηλάτου που έχουν χορηγηθεί από τα .......

Δυναμική η πορεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βάλτας.

Δυναμική πορεία καταγράφει φέτος ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βάλτας, καθώς σύμφωνα με τον πρόεδρο του κ. Δημήτρη Αντωνόπουλο, το ελαιοτριβείο του συνεταιρισμού από την 1η Νοεμβρίου και μέχρι χθες (24 Νοεμβρίου), έχει παράγει πάνω από 100 τόνους Extra παρθένου .....

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Ανδρέας Μπουγάς

Ορκίστηκε χθες το απόγευμα, Δευτέρα 24 Νοεμβρίου, στο Δημαρχείο στην Κυπαρισσία ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Μπουγάς.

Ο κ. Μπουγάς ως πρώτος επιλαχών από τον συνδυασμό «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ξεκινάμε», μπήκε στο Δημοτικό Συμβούλιο στην θέση του κ. Τζωρτζίνη, αφού έγινε δεκτή η ένσταση που είχε κατατεθεί κατά της εκλογιμότητάς του.

Η ορκωμοσία έγινε .....

Πως ρυθμίζονται οι 100 δόσεις στο Taxis Net

Άνοιξε χθες το βράδυ στο gsis.gr η ηλεκτρονική αίτηση για ρύθμιση με έως 100 δόσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών στην εφορία ώστε να μπορέσουν να ενταχθούν οι περίπου 3.7 εκατ. οφειέλτες του δημοσίου.

Πως όμως θα κάνουν την αίτηση ρύθμισης οι ενδιαφερόμενοι.

Για να μπορέσει να ρυθμίσει κάποιος ......

Διπλές Πανελλαδικές Εξετάσεις το 2016

Διπλές Πανελλαδικές Εξετάσεις θα διενεργηθούν το 2016, σύμφωνα με την τροπολογία του υπουργείου Παιδείας που κατατέθηκε στη Βουλή και η οποία αλλάζει τα δεδομένα στο σύστημα εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Ειδικότερα, ........

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 24-11-2014 ]

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 25ης Νοεμβρίου 2014

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα