Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Μεγάλη επιτυχία στην πρεμιέρα της παράστασης "Η Φωνή της Πεταλούδας"

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο θέατρο "Διέλευσις"η πρεμιέρα της παράστασης "η φωνή της πεταλούδας" του φιλιατρινού συγγραφέα Γρηγόρη Χαλιακόπουλου με πρωταγωνίστρια την επίσης Φιλιατρινή Τζένη Δριβάλα και τον Ανδρέα Παπαγιαννάκη ενώ στο πιάνο συνόδευε ο Δημήτρης Καραμανώλης.

Η σκηνοθεσία ήταν .......

Συναγερμός στο λιμάνι του Πειραιά για πιθανό κρούσμα Έμπολα

Τις απογευματινές ώρες αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά το δεξαμενόπλοιο «Μάγδα Π.» προερχόμενο από τη Γουινέα - Συμπτώματα Έμπολα έχει ένα μέλος του πληρώματος, σύμφωνα με τον πλοίαρχο του πλοίου
Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές και λιμενικές αρχές της χώρας από πληροφορία ότι μέλος του πληρώματος δεξαμενόπλοιου που κινείται προς το λιμάνι του Πειραιά έχει συμπτώματα που παραπέμπουν στον ιό του Έμπολα.


Σύμφωνα με πληροφορίες το πλοίο «Μάγδα Π.» της εταιρείας .........

Με το χέρι στην τσέπη οι φορολογούμενοι ως τα Χριστούγεννα

Χριστούγεννα με την Εφορία θα κάνουν οι φορολογούμενοι οι οποίοι αν δεν θέλουν να έρθουν αντιμέτωποι με κατασχέσεις περιουσιακών τους στοιχείων μετά το άτυπο πάγωμα έως τις γιορτές θα πρέπει να καταβάλουν κοντά στα 3 δισ. ευρώ μέσα στις επόμενες 95 ημέρες. Τόσος είναι ο λογαριασμός της Εφορίας.

Κοντά στο 1,5 δισ. .....

«Ξέχασαν» να πληρώσουν την προκαταβολή για το επίδομα θέρμανσης

Πάνω απο τις 20 ημέρες που καθόριζε η απόφαση για την πληρωμή της προκαταβολής του επιδόματος θέρμανσης έχουν περάσει και το υποουργείο Οικονομικών δεν έχει προβεί σε καμία καταβολή στους δικαιούχους που έχουν κάνει αίτηση και έχει εγκριθεί η χορήγηση της.

Ειδικότερα η ηλεκτρονική ....

Νέα ευκαιρία για τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ – Παρατείνεται για δύο χρόνια το δικαίωμα της καταβολής χαμηλότερων εισφορών για τους συνεπείς (πίνακας)

Έως το τέλος του 2016, θα έχουν τη δυνατότητα οι ασφαλισμένοι του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), να επιλέγουν ασφαλιστική κατηγορία με μικρότερα ασφάλιστρα.

Όπως μεταδίδει το ......

Μέσω ΕΝΦΙΑ τα έσοδα των ΟΤΑ – Τι εξαγγέλλει ο πρωθυπουργός ως “επόμενο κύμα μεταρρυθμίσεων”

Την εξαγγελία που είχε κάνει κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ τον περασμένο Σεπτέμβριο να αποτελέσει ο ΕΝΦΙΑ βασικό έσοδο για την Αυτοδιοίκηση επαναλαμβάνει σε άρθρο του στην «καθημερινή» ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Μάλιστα, ο κ. Σαμαράς περιλαμβάνει το συγκεκριμένο μέτρο στους «τέσσερις άξονες που συνοψίζουν (χωρίς να εξαντλούν) το επόμενο κύμα μεταρρυθμίσεων».

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει ο πρωθυπουργός:.....

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 16-11-2014 ]

«Συγχαρητήρια, κύριε διοικητά, που κάνετε ό,τι μπορείτε για την αποδυνάμωσή του!» του ΚΕΦΙΑΠ

Στην τραγικότητα της κατάστασης που επικρατεί στο Κέντρο Φυσικής - Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚεΦΙΑπ) Φιλιατρών, όπως πλέον έχει μετονομαστεί το ΚΑΦΚΑ, αναφέρεται σε επιστολή του προς το διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας πολίτης – κάτοικος των Φιλιατρών, αναδεικνύοντας τα προβλήματα και θέτοντας τον κ. Μπέζο προ των ιστορικών ευθυνών του για την αποδυνάμωση ή και τελικά κατάργηση του Κέντρου!

Ο Κωνσταντίνος Τσούτσιας, χωρίς ίχνος υπερβολής και δίχως ........

Δήμος Τριφυλίας: Ανακοίνωση για ρύθμιση οφειλών

Σύμφωνα με το Ν 4304/2014 πάσης φύσεως οφειλές προς τους Δήμους και τα ΝΠΔΔ αυτών δύναται να ρυθμίζονται σύμφωνα με το Ν42857/2014
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 του Ν. 4257/2014 (ΦΕΚ 93 Α΄/14-04-2014) και την ερμηνευτική εγκύκλιο υπ’ αριθμ. 36/πρωτ. 23334/6-6-2014 του Υπουργείου Εσωτερικών,....

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων της Ελεύθερης ΕΡΤ [ 16-11-2014 ]

Φιλιατρά: Το εφημερεύον φαρμακείο γι αυτήν την εβδομάδα

Την εβδομάδα από 17 Νοεμβρίου έως 23 Νοεμβρίου 2014 εφημερεύει το φαρμακείο:

Βασίλης Παπαθεοδοσίου

Tηλ: 2761 0 32 229

Κιν. 693 23 37 104

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.

Info: Από το smartphone σας με κλικ σε κάποιο από τα τηλεφωνικά νούμερα, τα καλείτε απευθείας.

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 17ης Νοεμβρίου 2014

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα