Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Live o ΣΚΑΙ στο YouTube


Ο ΣΚΑΪ εκίνησε σήμερα 13 Νοεμβρίου 2014 τη μετάδοση μέσω YouTube του προγράμματος του και προβάλλει ζωντανά όλες τις ελληνικές εκπομπές του ΣΚΑΪ.
Δείτε το τηλεοπτικό πρόγραμμα εδώ: http://www.skai.gr/tv

Στη θέση των τηλεοπτικών διαφημίσεων προβάλλουμε τοπία απ' όλη την ......

Αντωνία Μπούζα: Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ενισχύει δυναμικά το τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου.

Αναφερόμενη στα στατιστικά στοιχεία που ανακοίνωσε ο ΣΕΤΕ σχετικά με τις εξελίξεις στον τουρισμό και την αύξηση των επισκεπτών στη Μεσσηνία μέσω του διεθνούς αερολιμένα Καλαμάτας, η εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για τον τουρισμό της Π.Ε. Μεσσηνίας, Αντωνία Μπούζα, τόνισε:

Το αεροδρόμιο της ......

Εράνη Φιλιατρών: Αιφνιδιαστική Παραίτηση Μπεγλεκτσή. Έρχεται και άλλη αποχώρηση?

Παραίτηση από την Εράνη δήλωσε ο Στέλιος Μπεγλεκτσής σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Φιλιατρά News. Ο παίκτης δήλωσε στην διοίκηση αδυναμία να συνεχίσει στην ομάδα και αναγκάζεται για επαγγελματικούς λόγους να δηλώσει παραίτηση καθώς βρήκε στην Αθήνα δουλειά και δεν μπορεί αν είναι όπως πρέπει στην ομάδα.
Οι διοικούντες ......

Αυξήσεις στις υπερωρίες γιατρών και νοσηλευτών με νέο νομοσχέδιο

Αυξήσεις στις υπερωρίες των γιατρών και νοσηλευτών που εργάζονται σε άγονες και νησιωτικές περιοχές θα προβλέπει νομοσχέδιο που θα κατατεθεί την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή, όπως προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Στόχος της κυβέρνησης,.....

Τέλη Κυκλοφορίας 2015. Πως θα τα εκτυπώσετε. Τρόποι πληρωμής

Άνοιξε απο το Σάββατο 1/11 η ηλεκτρονική εφαρμογή για τα τέλη κυκλοφορίας στο gsis, τα οποία πρέπει να εξοφληθούν μέχρι το τέλος του έτους. Αναλυτικές οδηγιες για το πως θα εκτυπώσετε τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας 2015 Όπως πέρυσι, δεν θα σταλούν ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας 2015, ενώ έχει καταργηθεί και το αυτοκόλητο σήμα.

Ο φορολογούμενος θα .....

Σε 24 δόσεις η ρύθμιση του ΕΝΦΙΑ

Με μία τροπολογία που αναμένεται να κατατεθεί σήμερα στη Βουλή το υπουργείο Οικονομικών αποσύρει τη δυνατότητα των φορολογούμενων να εντάξουν όλες τις δόσεις του ΕΝΦΙΑ, ληξιπρόθεσμες ή μη, στη ρύθμιση των 100 δόσεων.

Προηγήθηκαν έντονες .......

Πότε θα δωθούν οι συντάξεις Δημοσίου του Δεκεμβρίου 2014

Από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους εκδόθηκε σήμερα η ανακοίνωση για την καταβολή συντάξεων του Δημοσίου για τον Μήνα Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η καταβολή σύνταξης του μηνός Δεκεμβρίου 2014 στους δικαιούχους, θα γίνει την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου (κατάθεση την προτελευταία εργάσιμη ημέρα του μηνός Νοεμβρίου 2014) και θα πληρωθούν: .....

Ερχεται το ηλεκτρονικό παραπεμπτικό για τα νοσοκομεία του ΕΣΥ

Νέο ηλεκτρονικό σύστημα για τα παραπεμπτικά στα νοσοκομεία του ΕΣΥ από τους γιατρούς του ΠΕΔΥ επεξεργάζεται το υπουργείο Υγείας. Σύμφωνα με το νέο σύστημα, η πρόσβαση στα νοσοκομεία του ΕΣΥ για μη επείγοντα συμβάντα θα μπορεί να γίνεται μέσω των γιατρών του ΠΕΔΥ (Κέντρα Υγείας, πρώην μονάδες ΕΟΠΥΥ), οι οποίοι αφού εξετάσουν τον ασθενή και κρίνουν ότι πρέπει να υποβληθούν σε ειδική εξέταση ή κάποια χειρουργική επέμβαση θα «κλείνουν» μέσω ηλεκτρονικού συστήματος το ραντεβού στο κοντινότερο διαθέσιμο νοσοκομείο για τον ασθενή τους.

Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη η δημιουργία του ηλεκτρονικού ......

ΔΕΗ. Σημαντική υπενθύμιση για πελάτες με Αγροτικό Τιμολόγιο

Η ΔΕΗ ΑΕ υπενθυμίζει στους πελάτες που κάνουν χρήση Αγροτικού Τιμολογίου ότι θα πρέπει μέχρι 30.11.2014 να προσκομίσουν στα αρμόδια Καταστήματα ΔΕΗ, τα κατά περίπτωση απαραίτητα δικαιολογητικά, για τα οποία έχουν ενημερωθεί εγγράφως με σχετική επιστολή.
Ειδικότερα:.....

Ανοίγει την Παρασκευή η εφαρμογή στο Taxis για διορθώσεις στο Ε9

Την Παρασκευή θα ανοίξει στο Taxis η ηλεκτρονική εφαρμογή για τις διορθώσεις του εντύπου Ε9 ετών 2011, 2012, 2013.

Η εφαρμογή θα πρέπει .......

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 12-11-2014 ]

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 13ης Νοεμβρίου 2014

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα