Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Τουρίστας σε Σαμαρά: Αν εσύ είσαι πρωθυπουργός εγώ είμαι ο Ομπάμα…

Στην παραλία του Ναυπλίου βρέθηκε χθες Κυριακή ο Αντώνης Σαμαράς, μετά το επίσημο ταξίδι του στην Αίγυπτο. Και ενώ έκανε βόλτες στην παραλία με έναν φίλο του, τον πλησιάζει ένα ζευγάρι που έχει κατέβει από ένα κρουαζιερόπλοιο.

Σύμφωνα με ......

Ηλεκτρονικά στο taxisnet η φορολογική ενημερότητα

Ανοίγει σήμερα στο taxisnet η ειδική εφαρμογή για τη χορήγηση ηλεκτρονικού πιστοποιητικού φορολογικής ενημερότητας διάρκειας ενός μήνα, για οφειλέτες που έχουν χρέη προς το Δημόσιο και τα έχουν ρυθμίσει.

Μέχρι σήμερα οι .....

Τι είναι ο ηλεκτρονικός φάκελος του ασφαλισμένου ΕΟΠΥΥ

Φάρμακα, εξετάσεις και όλες οι παροχές υγείας για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ μπαίνουν στο ηλεκτρονικό μικροσκόπιο του ατομικού Φακέλου Ασφάλισης Υγείας κάθε ασθενούς, με στόχο να ελέγχονται πλέον όλες οι δαπάνες υγείας και να γίνονται οι απαιτούμενες διασταυρώσεις από το σύστημα Υγείας Ο ΕΟΠΥΥ θα είναι σε θέση να γνωρίζει άμεσα και να καταγράφει τις ιατρικές επισκέψεις κάθε ασθενούς ξεχωριστά, τα φάρμακα και τις εξετάσεις του, καθώς και όλες τις ιατρικές πράξεις που απαιτούνται.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης, κατά την ......

Στόμιο Φιλιατρών: Μετα το καλοκαίρι σκουπίδια και εγκατάλειψη στην παραλία

Μπορεί το καλοκαίρι να πέρασε, και οι καντίνες να έκλεισαν, απομεινάρια της στο στόμιο Φιλιατρών έχουν μείνει εκεί για να μας θυμίζουν ότι όταν κάνουμε την δουλειά μας και τελειώσουμε, δεν μας νοιάζει τι θα γίνει μετά.
Ενα όμοιο παράδειγμα υπάρχει και στο Στόμιο Φιλιατρών. Ο άνθρωπος που νοίκιασε από τον Δήμο Τριφυλίας τον χώρο της παραλίας του Στομίου για την δημιουργία της καντίνας, τελειώνοντας η ......

Το Χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 9-11-2014 ]

Φιλιατρά: Το εφημερεύον φαρμακείο της εβδομάδας

Την εβδομάδα από 10 Νοεμβρίου έως 16 Νοεμβρίου 2014 εφημερεύει το φαρμακείο:

Ψιλόπουλος Χριστόφορος

Tηλ: 2761 0 32 940

Κιν. 694 57 92 394

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.

Info: Από το smartphone σας με κλικ σε κάποιο από τα τηλεφωνικά νούμερα, τα καλείτε απευθείας.

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 10ης Νοεμβρίου 2014

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα