Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Τριφυλίας: Υλοποίηση νέων προγραμμάτων γενικής εκπαίδευσης Ενηλίκων

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Τριφυλίας και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Τριφυλίας. στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Τριφυλίας μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

Άνοιξε η αίτηση στο taxisnet για το επίδομα θέρμανσης

Ανοιξε σήμερα η αίτηση για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης στο taxisnet και οι δικαιούχοι που πληρούν τα απαιτούμενα κριτήρια μπορούν να την υποβάλλουν ώστε έαν δεν έχουν βάλει ακόμη πετρέλαιο να μπορέσουν να πάρουν την προκαταβολή του επιδόματος

Ειδικότερα οι ......

Φιλιατρά: Για 5η Φορά διέρρηξαν το Fast Food "Quick"

Στο... μάτι φαίνεται ότι έχουν βάλει το Fast Food "Quick" ιδιοκτησίας Μάρας Γεωργοπούλου που βρίσκεται στην πλατεία των Φιλιατρών δίπλα από το κτήριο του ΟΤΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ....

Θέσεις εργασίας στη ΔΕΥΑ Κυπαρισσίας

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης - Αποχέτευσης Κυπαρισσίας (Δ.Ε.Υ.Α.ΚΥ.), που εδρεύει στην Κυπαρισσία του Νομού Μεσσηνίας, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα:.....

ΟΠΕΚΕΠΕ εκδόθηκε η εγκύκλιος για την πληρωμή της ενιαίας ενίσχυσης

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ εξέδωσε σήμερα την εγκύκλιο για την έγκριση πληρωμής της ενιαίας ενίσχυσης 2014 και συγκεκριμένα της πρώτης δόσης στους δικαιούχους αγρότες που αναμένεται να φτάσουν περίπου τις 650.000. Όπως αναφέρει η εγκύκλιος του ΟΠΕΚΕΠΕ η έγκριση πληρωμής διενεργείται στο σύνολο της Επικράτειας, ή ανά Νομό ή Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης (νυν Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής) και παρτίδα βάσει «φακέλου πληρωμής», ο οποίος περιλαμβάνει:

ΕΜΥ: Χαλάει ο καιρός από την Πέμπτη έρχονται τα πρώτα χιόνια στα ορεινά

Απο την Πέμπτη και μέχρι την Κυριακή ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές και καταιγίδες σχεδόν σε ολόκληρη την χώρα ενώ θα κάνουν την εμφάνιση τους και τα πρώτα χιόνια στα ορεινά της χώρας.

Αναλυτικά ο καιρός:....

Ορφανή χασισοφυτεία εντοπίστηκε στην Βάλτα Γαργαλιάνων

Ορφανή χασισοφυτεία εντοπίστηκε χθές το μεσημέρι της 20 Οκτωβρίου σε αγροτική περιοχή στη Βάλτα Γαργαλιάνων του Δήμου Τριφυλίας.

Συγκεκριμμένα εντοπίστηκαν 27 φυτά κάνναβης, ύψους από -1,5- έως -2- μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Στον ίδιο χώρο, βρέθηκε ......

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 19:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας.
Την πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Καλκαβούρας περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης.

Αναλυτικά τα θέματα: .......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 21ης Οκτωβρίου 2014

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα