Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Νοσοκομείο Κυπαρισσίας: Δωρεάν υγειονομικές εξετάσεις στους υπαλλήλους καθαριότητας του Δήμου Τριφυλίας

ΜΟΝΟ ΣΤΟ
ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS


Δωρεάν υγειονομικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν το αμέσως προσεχές διάστημα σε όλους τους υπαλλήλους καθαριότητας του Δήμου Τριφυλίας σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλιατρά News.
Για το θέμα απευθυνθήκαμε στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας του Δήμου Τριφυλίας κ. Πανγιώτη Τσίγγανο όπου μας επιβεβαίωσε την πληροφορία λέγοντας μας ότι ......

Φιλιατρά: Το πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου

Από την Δημοτική ενότητα Φιλιατρών εκδόθηκε το πρόγραμμα εορτασμού της Ιστορικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Δήμος Τριφυλίας: Αποκτά πολύ σύντομα κανονισμό καθαριότητος και πρασίνου

ΜΟΝΟ ΣΤΟ
ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS


Ολοκληρώθηκε η σύνταξη του κανονισμού καθαριότητας καθώς και ο κανονισμός Πρασίνου για ολόκληρο τον Δήμο Τριφυλίας ο οποίος βρίσκεται σε διαβούλευση στις δημοτικές παρατάξεις με σκοπό να οργανωθεί αρτιότερα το σύστημα καθαριότητας στον Δήμο Τριφυλίας, να οργανωθούν καλύτερα οι ....

Βάλτα - Γαργαλιάνοι: Ξεκινούν ίσως και αύριο οι εργασίες επισκευής του δρόμου

Τέλος παίρνει το μαρτύριο που περνούν οι κάτοικοι του χωριού Βάλτα με τις πάρα πολλές λακούβες στον δρόμο που ενώνει το χωριό με τους Γαργαλιάνους.
Ενα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν -εκτός από τα οχήματα- και τα λεωφορεία με συνέπεια κάποιοι οδηγοί να φτάσουν να αρνηθούν να μεταβούν στο χωρίο για να μεταφέρουν τους κατοίκους.

Το πρόβλημα....

Αλλαγή ώρας στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας

Οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας θα διεξαχθούν την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014 από τις 13:30 έως τις 18:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κυπαρισσίας.

Θα απαντήσει κανείς για τα έργα στην Τριφυλία;


Γράφει ο Ηλίας Γιαννόπουλος στο Θάρρος

Εδώ και επτά μήνες έχει γίνει γνωστή η απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου (υπ’ αρ. 1721/31.3.2014) με την οποία ανακλήθηκαν όλες οι προσκλήσεις του ΕΣΠΑ Πελοποννήσου λόγω εξάντλησης πιστώσεων, που αφορούν και σε σημαντικά έργα της Τριφυλίας. Γνωστή είναι, επίσης, η ανησυχία που προκλήθηκε από αυτή την απόφαση και στην Τριφυλία.

Όπως έχω τονίσει και σε .....

Με δυο αντιπροσώπους ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα από τις 18:00 έως τις 21:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατρών, οι εκλογές που έκανε ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών για την ανάδειξη αντιπροσώπων του Συλλόγου στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος.

Η προσέλευση των μελών του .......

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: ΤΡΙΗΜΕΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΕΦΡΙΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΤΡΙΗΜΕΡΟ έλεγχο νεφρικής λειτουργίας σε πολίτες της Κυπαρισσίας ξεκινά από 29-31 Οκτωβρίου η Νεφρολογική κλινική της μονάδας Τεχνητού Νεφρού Κυπαρισσίας με αφορμή την προστασία του πληθυσμού.

Η Διευθύντρια ....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 16ης Οκτωβρίου 2014

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα