Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

2ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών: Εορτασμός Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού

Την Παρασκευή 10.10.2014 πραγματοποιήθηκαν στο 2ο 6/θέσιο Δημ. Σχολείο Φιλιατρών εκδηλώσεις με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού και με θέμα: «Ρατσισμός και Διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι».

Συμμμετείχαν οι......

Τέλη Κυκλοφορίας 2015. Πότε ανεβαίνουν στο Taxis Net. Τι θα πληρώσουμε

Από την 1η Νοεμβρίου θα μπορούν οι ιδιοκτήτες των οχημάτων να μπαίνουν στο taxisnet και να εκτυπώνουν τα τέλη κυκλοφορίας 2015. Πόσο όμως θα πληρώσουν για την νέα χρονιά ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών για τα νέα τέλη κυκλοφορίας

Την ηλεκτρονική ......

Τι να προσέχετε στην αγορά πετρελαίου θέρμανσης

Χρήσιμες ο δηγίες προς τους καταναλωτές για το πετρέλαιο θέρμανσης εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή στο πλαίσιο της έναρξης διάθεσης από σήμερα Τετάρτη 15 Οκτωβρίου Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή εν όψει της έναρξης διανομής του πετρελαίου θέρμανσης καλεί τους καταναλωτές να λάβουν υπόψη τους κάποιες πρακτικές συμβουλές όπως: ......

Παράταση στα πρατήρια καυσίμων για το εισροών εκροών

Σιωπηρή παράταση της εφαρμογής του νόμου για την εγκατάσταση των συστημάτων εισροών-εκροών φαίνεται ότι αποφάσισε να δώσει η κυβέρνηση σε πρατηριούχους και μεταπωλητές που δεν έχουν συμμορφωθεί, προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα ανεφοδιασμού της αγοράς με πετρέλαιο θέρμανσης, η διακίνηση του οποίου ξεκινάει σήμερα.

Το πρόβλημα που ανακύπτει με τη μη εγκατάσταση συστήματος ......

Πότε ανοίγει το taxisnet για το επίδομα θέρμανσης του 2015

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανοίξει η εφαρμογή του taxisnet για την υποβολή αιτήσεων που αφορά το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης του έτους 2014 - 2015.

Οι δικαιούχοι που ......

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 14-10-2014 ]

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 15ης Οκτωβρίου 2014

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα