Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Παραιτήθηκε ο Μπαρτζώκας

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ΚΑΕ Ολυμπιακός υπέβαλλε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε αναζήτηση .......

Υπουργείο Υγείας τα μετρά για τον ιο Εμπολα

Εντείνονται τα προληπτικά μέτρα για την αντιμετώπιση πιθανού περιστατικού Έμπολα στην Ελλάδα, όπως αποφασίστηκε σε ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας και όλων των αρμόδιων φορέων, μεταξύ των οποίων, επιστημόνων από το ΚΕΕΛΠΝΟ και στελεχών του ΕΚΕΠΥ.

Μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε η άμεση στελέχωση των πυλών εισόδου της .....

Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών: Αποχαιρετιστήρια επιστολή στον Αποστόλη Σταυρόπουλο

Βαρύς ο πόνος αγαπητοί φίλοι σήμερα, όχι μόνο για την οικογένεια του αγαπητού μας Αποστόλη Σταυρόπουλου αλλά για μας, το Σύλλογο Φιλοπροόδων που αποχαιρετούμε έναν δικό μας άνθρωπο. Έναν άνθρωπο που υπηρέτησε με συνέπεια το κοινό καλό και την ιδέα της ανιδιοτελούς προσφοράς προκειμένου να τύχουν μουσικής παιδείας τα παιδιά και οι άνθρωποι αυτής της πόλης.

Άνθρωπος πράος ο Αποστόλης Σταυρόπουλος με μια σπάνια ευγένεια .....

Τα κρητήρια για το επίδομα θέρμανσης

Ξεκινά την επόμενη εβδομάδα η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης για τον φετινό χειμώνα με το υπουργείο Οικονομικών και τους ιδιοκτήτες πρατηρίων να ελπίζουν σε αύξηση των πωλήσεων λόγω της μειωμένης τιμής.

Ο Ειδικός Φόρος .......

Αρχίζει η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης, πότε ανοίγει η εφαρμογή για το επίδομα

Στις 15 Οκτωβρίου αρχίζει η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης. Παρά την μείωση της τιμής, όμως, οι καταναλωτές δεν δείχνουν ενδιαφέρον για παραγγελίες προς το παρόν.

Η εφαρμογή για......

Τέλος Οκτωβρίου απο τον ΟΠΕΚΕΠΕ οι μισές αγροτικές επιδοτήσεις

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Καρασμάνης, μιλώντας από το βήμα της Βουλής ανακοίνωσε την καταβολή από τον ΟΠΕΚΕΠΕ της πρώτης από τΙς δύο δόσεις για τις αγροτικές επιδοτήσεις από την ενιαία ενίσχυση του 2014 σε όλους τους δικαιούχους αγρότες της χώρας στα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου και την εξόφληση του υπόλοιπου 50% μέσα στον Δεκέμβριο.

Παράλληλα, ανήγγειλε .......

Τέλος η θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας του ΟΑΕΕ

Την πλήρη κατάργηση της θεώρησης των βιβλιαρίων υγειας των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ προχώρησε με ανακοίνωση της η Διοίκηση του Οργανισμού. Απαραίτητη είναι η θεώρηση μόνο στην περίπτωση που επιθυμεί ο ασφαλισμένος να ασφαλίσει τα μέλη της οικογένειας του.

Ο ΟΑΕΕ ενημερώνει, .....

Χρηματιστήριο Αθηνών «με χίλια στα…1,000»

Αρθρο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Λέμε συνήθως για κάποιους που βιάζονται πολύ για να φτάσουν σε κάποιο ποθητό πρόσωπο, τοποθεσία ή στόχο ότι «πάνε με…χίλια» και εννοούμε φυσικά χιλιόμετρα…
Απόψε τα μεσάνυχτα θα παρακολουθήσουν κάποιοι Έλληνες και Ελληνίδες (σίγουρα όχι όλοι και όχι με κομμένη την ανάσα) τη διαδικασία της ψηφοφορίας για την Ψήφο Εμπιστοσύνης στην Συγκυβέρνηση…

Ήδη έγραψα

Ολοκληρώθηκε η εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ - Ποια εκκαθαριστικά ανέβηκαν στο Taxis

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκκαθάρισης του ΕΝΦΙΑ.
Εδώ και λίγες ώρες, στο σύστημα Taxis είναι αναρτημένο πλέον το σύνολο των εκκαθαριστικών ο αριθμός των οποίων, μετά και την υλοποίηση του τελικού σταδίου, ξεπερνά τα επτά εκατομμύρια.

Τα εκατοντάδες χιλιάδες εκκαθαριστικά, ....

Γαργαλιάνοι: Τουρνουά μπάσκετ ''3 on 3'' Νέοι δρόμοι στα Τρίποντα

H Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τριφυλίας διοργανώνει το τουρνουά μπάσκετ ''3on3'' το Σαββατοκύριακο 11-12 Οκτωβρίου 2014, στην κεντρική πλατεία Γαργαλιάνων (Πλατεία Κολοκωτρώνη).

Δικαίωμα συμμετοχής .......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 10ης Οκτωβρίου 2014

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα